AK Parti Sarıyer’de basın buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Sarıyer’in yerel basınını misafir etti.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer’in yerel basın mensuplarını 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçe binasında kahvaltılı toplantıda misafir etti. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndaki programa Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Bekir Batu, Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay, Sarıyer Gazetesi Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Sarıyer Gazetesi Muhabiri Gizem Doğan katıldı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, AK Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kavaloğlu, AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Bal, AK Parti Sarıyer Tanıtım Medya Başkanı Ümit Sanlav yer aldı.

“SARIYER’İN BASININA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Sarıyer’de halkın özgürce haber alabilmesinde emek ve katkılarının çok büyük olduğunu ifade eden Kurşun, “Sarıyer’de halkımıza haber verme çabası içerisinde olan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Yerel basınımızla daha sık bir arada olmak istiyoruz. Bugün de bu vesileyle bir araya gelmekten çok büyük mutluluk duyduk. Sarıyer’in güzel bir geleceğe doğru yol alması için AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak gösterdiğimiz çaba ve gayretin farkında olarak bunu halka ulaştıran sizlere emeklerinizden ötürü çok teşekkür ediyorum.”

GAZETECİLERE ANLAMLI HEDİYE

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm basın mensuplarına bir “Mesleğinizle Sarıyer’e kattığınız değerden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. Dünya Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun” yazılı Teşekkür Belgesi hazırladı. Kahvaltı ve sohbetin ardından hazırlanan belgeler basın mensuplarına takdim edildi. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Muhabir Gizem Doğan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla hazırlanan Teşekkür Belgeleri’ni AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un elinden aldı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.