AK Parti Sarıyer’de heyecan dorukta!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayının kim olacağı sorusu gündemdeki sıcaklığını koruyor. Dün AK Parti İl Başkanlığı’nda İstanbul’daki ilçe adaylarını belirlemek için toplantı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında iki isim dikkat çekiyor. Hüseyin Coşkun ve Şems Çakıroğlu…

AK Parti’de yerel seçimler için heyecan dorukta. İstanbul’daki ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için dün önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Dün cuma namazını Üsküdar’daki Hz. Ali Camisi’nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına geçti. Erdoğan burada partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum başta olmak üzere, AK Parti kurmaylarıyla bir toplantıya girdi. Toplantının ana gündem maddesini 39 ilçenin belediye başkan adaylarının belirlenmesi oluşturdu.

SARIYER’DE 2 İSİM MASADA: HÜSEYİN COŞKUN- ŞEMS ÇAKIROĞLU

Sarıyer Gazetesi‘ne ulaşan bilgilere göre Sarıyer’de iki isim masada…Hüseyin Coşkun ve Şems Çakıroğlu. Bir son dakika gelişmesi yaşanmazsa AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı bu iki isimden birisi olacak.

Öte yandan Pençe-Kilit bölgesinden gelen şehit haberleri nedeniyle AK Parti, bu pazar günü yapacağı adaylık açıklamasını ileri bir tarihe erteledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.