AK Parti’den anlamlı etkinlik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Emirgan Hamid-i Evvel Camii’nde düzenlediği etkinlikle İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, pandemide yaşamını yitiren vatandaşlar ve 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık personelini unutmadı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri dahilinde sağlık personeline moral olması, pandeminin yıl dönümünde vefat eden vatandaşlar ve İstiklal Şariri Mehmet Akif Ersoy’un anılması Emirgan Hamid-i Evvel Camiinde Cuma namazı öncesi dua programı gerçekleştirildi. Programın ardından yapılan lokma ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

KURŞUN VATANDAŞA LOKMA DAĞITTI

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, hastanene yöneticileri ve sağlık personelinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun vatandaşa kendi elleriyle lokma dağıttı.

PROTOKOLE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Etkinlikte kısa bir açıklama yapan Halil İbrahim Kurşun, “Hem pandemi sürecinde çok büyük emekler veren sağlık çalışanlarımız, hem koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenleri anmak, salgının yıl dönümü ve İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla Emirgan Hamid-i Evvel Camii’nde Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, lokma ikramı yapıldı. Maalesef virüs nedeniyle çok değerli isimleri kaybettik. Pek çoğumuz da bu hastalığa yakalandık, halen hastalığın pençesinde olanlar var. Bu vesile ile Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay hanımefendiye acil şifalar diliyorum. Haberi alır almaz telefon aracılığıyla geçmiş olsun temennilerimi ilettim. En kısa zamanda ülkemizin ve tüm dünyanın bu hastalıktan kurtulmasını ümit ediyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.