AK Partili Kain belediyeye okulları sordu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Salim Kain, Sarıyer ilçesi genelindeki okullarda yapılan çalışmaların neler olduğunun detaylarını öğrenmek için önerge verdi.

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Salim Kain, Eylül ayı meclis toplantısı ikinci oturumunda bir önerge verdi. Kain, mecliste verdiği önergesinde Sarıyer Belediyesi’ne okulları sordu. İşte Salim Kain’in meclise verdiği önerge:

“Sarıyer Belediyesi Meclis Başkanlığı’na; Bilindiği üzere belediyemiz geçmiş yıllarda ilçemizde bulunan hiçbir okulun bakım, onarım gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılayamıyordu. AK Parti grubumuzun uzun uğraş ve baskıları sonucu belediye yönetimi ilçemizdeki okulların bakım, onarım ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Pandemi sebebiyle okulların 1,5 yıldır kapalı kalması bu Pazartesi son bulmuş ve okullarımız tekrar açılmıştır. Bu konu ile ilgili aşağıdaki sorularımızın yazılı olarak cevaplandırılması talebimizdir.

1- 2019/2020 öğretim döneminde okullarımızın bakım, onarım ve çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması için ne kadar bütçe ayrılmış ve ne kadar bütçe kullanılmıştır.

2- Bu hafta açılan okullarımız dolayısıyla 2021/2022 öğretim dönemi için hangi mahallelerimizdeki hangi okullar için ne kadar bütçe ayrılmış ve ne kadar harcama yapılmıştır. Ne gibi ihtiyaçlar karşılanmıştır.

3- Bu dönem ihtiyacının karşılanması için kaç okul müracaat etmiş ve kaç okulun ihtiyacı karşılanmıştır.

4- İhtiyaçları karşılanmayan okullarımız var mıdır? Varsa bununla ilgili çalışma yapılmakta mıdır?

Sorularımızın cevaplanması için önergemizin başkanlık makamına havalesini arz ederim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.