Ak Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı belli oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı sonunda belli oldu. Sarıyer’de 45 bin kişi ile telefon anketi yapılması sonucunda belli olduğu öğrenilen isim, Cumartesi günü resmen açıklanacak. Sarıyer Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre son anketten Hüseyin Coşkun‘un önde çıktığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul İl Başkanlığı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde yapılan ilçe adaylarını belirleme toplantısında Sarıyer’de yeniden anket yapılması istenmişti. Masada Hüseyin Coşkun ve Şems Çakıroğlu’nun isimlerinin yer aldığı toplantı sonrasında yapılması kararlaştırılan ankete İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un da adı eklenmişti.STATÜ Araştırma Şirketi tarafından telefonla yapılan ve 45 kişinin aranmasıyla gerçekleştirilen anket dün itibariyle sonuçlandı. Anketten Hüseyin Coşkun’un önde çıktığı ve anket sonucunun İl Başkanlığına sunulduğu öğrenildi. Ankette Şems Çakıroğlu’nun da çok ciddi oranda oy aldığı, onu da ilçe başkanı Halil İbrahim Kurşun’un izlediği öğrenildi.

AK Parti’nin Sarıyer adayı Cumartesi günü yapılacak aday tanıtım toplantısında açıklanacak.

AZİZ YENİAY VE ALİ TALİP ÖZDEMİR AK PARTİ’DEN ADAY

Öte yandan Sarıyer Gazetesi‘nin edindiği çok özel bilgilere göre Ak Parti, Bakırköy’de eski belediye başkanı Ali Talip Özdemir’i, Küçükçekmece’de ise eski başkan Aziz Yeniay’ı aday gösterecek.

SARİYERGAZETESİ.COM/ ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.