Alihan Genç, CHP adayı Oktay Aksu’nun listesinde 10. sırada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu‘nun listesinde dikkat çekici isimler yer alıyor. Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç’in oğlu Alihan Genç de listedeki bu isimlerden biri. Genç siyasetçi, listeye 10. sıradan girdi.

Sarıyer siyasetinde hareketli günler yaşanıyor. Dün Sarıyer İlçe Seçim Kurulu’na Sarıyer’deki tüm belediye başkan adaylarının ve meclis üyesi adaylarının listesi verildi. AK Parti, İYİ Parti, CHP ve DSP’nin listesinde dikkat çekici isimler bulunuyor. Sarıyer Gazetesi olarak listelerdeki önemli isimleri yayınlamaya devam ediyoruz.

ALİ GENÇ’İN OĞLU ALİHAN GENÇ CHP LİSTESİNDE!

Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı ve Korupark’ın işletmecisi iş adamı Ali Genç‘in oğlu Alihan Genç de siyasete atılan isimlerden… Alihan Genç, Mustafa Oktay Aksu’nun listesine 10. sıradan girdi. Genç siyasetçi sosyal medya hesabından “SARIYER’İN GENÇ’İ VAR!” paylaşımında bulundu. Alihan Genç, meclis üyesi aday adayları ön seçiminde 6. sırada yer almıştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 21 Şubat 2024, 19:33

    Unutmadan alihan bey kendi ile değilde babasının namı ile tanıtılıyor enderesan yani

  2. 21 Şubat 2024, 19:32

    Hayırlı olsun artık oktay bey kazanırsa belediyenin bütün organizasyonu bu arkadaşların gazinoda (piknik alanında) yapılır para yabancıya gitmesin …

  3. KENDİNİ GENÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER VAR BAĞIMSIZ OLDU. BİRDE GERÇEKTEN GENÇ DİNAMİK OLAN VAR PARLAYAN YILDIZ ALİHAN KARDEŞİME BAŞARILAR DİLİYORUM GÜZEL İŞLER YAPACAĞINA EMİNİM

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.