Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç’e şok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer seçimlerinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç büyük bir şok yaşadı. Seçimi yüzde 51,51 oy oranı ve 104 bin 401 oyla CHP’nin Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu kazandı. Şükrü Genç ise umduğunu bulamadı, büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Seçimde oyu en çok merak edilen isim ise Sarıyer’de 15 yıldır belediye başkanlığı yapan Şükrü Genç’ti. Bir kez daha aday gösterilmeyince 15 yıldır başkanlık yaptığı CHP’ye karşı bağımsız adaylığını açıklayan Şükrü Genç, sadece yüzde 8.03 oranında oy alabildi. Şükrü Genç, 16 bin 273 oy alarak seçimde ancak 3. oldu. Adaylık belirlenmesi sırasında partisine süre vermesiyle dikkat çeken Şükrü Genç, kaybedilmek üzere olan bir seçimi alacağını savunmuştu. Ancak sandıktan çıkan sonuç hiç de öyle olmadı. Türkiye’nin gündemine oturan Şükrü Genç’e, seçimden bir gün önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel “vazgeç” çağrısında bulunmuştu. Ancak Genç, tüm bu çağrılara olumsuz yanıt vermişti.

İŞTE SARIYER SEÇİM SONUÇLARI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 Nisan 2024, 19:48

    Sayın Şükrü GENÇ 70 yaşına geldiniz,Allah size sağlıkla mutlulukla daha nice yaşlar versin. Ancak gençlerin önünü açmamız gerekiyor ayrıca ahde vefa diye bir şey var. Siz 15 sene belediye başkanı olarak görev yaptınız. Fakat sonunda vefa göstermediniz bu davranışınız çok yanlış oldu. Geçen 15 senenin hatırına Bundan sonra ki hayatınızdan sağlık ve mutluluk dilerim

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.