Cemal Eğin’den Gelecek Sarıyer Teşkilatı’na övgü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Danışmanı Cemal Eğin, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Eğin, “Gittiğim her yerde Sarıyer’i anlatacağım” dedi.

İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya; Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

EĞİN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALDI

İlçe Başkanı Erhan Vergili’den Sarıyer’deki çalışmalar hakkında bilgiler alan Genel Başkan Danışmanı Cemal Eğin, teşkilat üyelerinin yarın seçim varmış gibi çalışmaları gerektiğini belirtti. Cemal Eğin üye sayısının önemine vurgu yaparken, yönetim kurulu üyelerinden partiye üye kazandırılmasını istedi. Eğin, “1 ay içerisinde 500 üye yapılması ve 10 mahalle başkanı atanması konusunda anlaştık mı?” diye sordu.

“GİTTİĞİM HER YERDE SARIYER’İ ANLATACAĞIM”

Cemal Eğin, hükümete ekonomi başta olmak üzere birçok konuda eleştiride bulundu. Toplantıda yönetim kurulu üyelerinin düşüncelerini dinleyen Eğin, kendisine gelen soruları da cevapladı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının ardından İlçe Başkanı Erhan Vergili’yi tebrik eden Eğin, “İlk kez Sarıyer İlçe Başkanlığı’na geliyorum. Birçok yere gittim ancak Sarıyer’in ne kadar farklı teşkilatı olduğunu gördüm. Donanımlı, tecrübeli, genç ve sorgulayan bir ekibiniz var. Gerçekten çok memnun oldum. Gittiğim her yerde Sarıyer’i anlatacağım” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.