CHP İlçe Başkanı Mehmet Kubat’tan anket uyarısı!

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Sarıyer'de son dönemde yayınlanan ve sonuçlarıyla tutarsızlık yaratan anketler konusunda kamuoyuna açıklama yaptı. İşte o açıklama;

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEHMET KUBAT’IN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE;

Son günlerde kamuoyunda Sarıyer’in olası seçim sonuçlarına ilişkin çeşitli araştırma şirketlerinin birtakım sonuçlar yayınladığını üzülerek takip ediyoruz. Niteliği gereği bilimsel araştırma yöntemlerini ihtiva etmesi gereken ancak sonuçları itibariyle adeta milletimizi kandırma, manipüle etme amacı taşıdığı anlaşılan ve güvenilir olmayan araştırma sonuçlarını dikkate almıyoruz.

Masa başında alelacele sipariş usulü üretilen, sokağın nabzıyla hiçbir ilgisi olmayan, kamuoyunu yanıltma amacı taşıyan girişimleri şiddetle kınıyoruz. Unutulmamalıdır ki, CHP örgütleri dimdik ayakta ve adayının arkasındadır. Her gün yaşıyoruz ve görüyoruz ki Sarıyerli hemşehrilerimizin teveccühü bizleredir.

Bu birliktelik ile 31 Mart seçimlerini partimizin kazanacağına inancımız sonsuzdur. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi’nden büyük değildir.

Asıl olan Cumhuriyet Halk Partisi ve onun temel ilkeleridir. Cumhuriyet Halk Partili olan herkesin tek beklentisi kişisel kazanımlar değil, partimizin başarısıdır. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız. Tam yol ileri.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 21 Mart 2024, 23:41

    İnadına Şükrü Genç. CHP rüzgar ekti fırtına biçecek. Şükrü başkan kasırgaları olacak. Sarıyer’in başkanı var.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.