CHP Sarıyer’de adaylık bilmecesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayının günlerdir belirlenememesi partide sinirleri iyice gerdi. Bugün belli olması beklenen Sarıyer adayının belirlenmesi yine ertelendi, adayın hafta içinde Pazartesi ya da Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

CHP Sarıyer’de adaylık bilmecesi tam bir yılan hikayesine döndü. Günlerdir merakla beklenen adayın açıklanması önümüzdeki haftaya kaldı. Dün CHP Merkez Yürütme Kurulu toplantısının yapılması ve bugün de Parti Meclisi’nden adayın oylanarak kesinleşmesi bekleniyordu. Ancak DEM Parti’nin seçime girip girmeyeceği konusundaki gelişmeler nedeniyle MYK ve PM bugüne alındı, Sarıyer adayının ise bugünkü toplantıda gündeme alınmayacağı öğrenildi.

ADAYLIK AÇIKLAMASININ GECİKMESİ SİNİRLERİ GERİLDİ

Öte yandan Sarıyer Belediye Başkan Adayının bugüne kadar açıklanmamış olması parti içinde de sinirleri gerdi. Sarıyer Gazetesi‘ni arayıp adaylık sürecindeki gelişmelerden rahatsızlık duyduklarını anlatan partililer; “AK Parti adayı günlerdir sahada çalışmalar yapıyor. Bizim adayımız ise henüz daha belli bile değil. Ne zaman sahaya çıkıp çalışmalar yapacağız. Genel Merkez’de aradığımız herkes farklı farklı bilgiler veriyor. 20 Şubat tarihinde de Seçim Kuruluna meclis üyeleri listesinin verilmesi gerekiyor. Aynı durum meclis üyeleri listelerinin belirlenmesi için de yaşanırsa sıkıntı daha da büyür. Sarıyer’e ithal olmayan, kendi içimizden temiz, çalışkan, genç, vizyon sahibi ve halkın sevebileceği değişimden yana yepyeni birini aday göstersinler. Sonuçta 16 aday adayımız var” diye konuştu.

ŞÜKRÜ GENÇ’E ADAY OLAMAYACAĞI TEBLİĞ EDİLDİ

Öte yandan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç‘in yeni dönemde bir kez daha aday gösterilmeyeceğinin kendisine bizzat İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından tebliğ edildiği öğrenildi. CHP’li Gazeteci Barış Yarkadaş bir televizyon programında Sarıyer’i kastederek, İmamoğlu’nun Şükrü Genç’i yeni dönemde aday yapmayacağını kendisine bildirdiğini ve 15 yıllık hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

SARİYERGAZETESİ.COM- HABER MERKEZİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 9 Şubat 2024, 22:49

    Şükrü Genç aday olursa ben, ailem ve arkadaşlarım asla oy vermeyeceğiz. Ne ilçede ne ilde..adamın kötü niyetli olduğu onca yaşına ragmen hâlâ koltuğu bırakamamasindan belli.

    Cevapla
  2. 3 Şubat 2024, 22:57

    Ortalama dörtyüzbin nüfuslu Sarıyer ilçesinden, bir aday çıkarılamayıp dışarıdan bir aday biz seçmene dayatılırsa (nasılsa sarıyer bizim ceketimizi koysak kazanırız ) zihniyeti var ise ?
    1. Chp Sarıyer ilçe teşkilatı ve başkanı
    2. Chp istanbul il başkanı
    3. Ankara genel merkezde olup sarıyerli beyfendi derhal istifa edip, il ve ilçe başkanlığını kapasınlar bir zahmet orada olmanıza gerek yok, israf olmayın.
    400.000 nüfüslu sarıyerin sermayesini dışarıdan birinemi yönettireceksiniz ? İli anlarım ancak ilçeler tamamen o bölgenin insanından olmalı, umarım yetkili olupta etkili olmayanlar tabana rahatsızlık veren bu durumdan bir an önce vaz geçip kendilerine gelirler, aksi halde Ak partili Sn. Hüseyin COŞKUN’ a şimdiden hayırlı olsun. Dağılabilirsiniz….

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.