CHP Sarıyer’de ithal aday iddiası sinirleri gerdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı, Pazartesi günü resmen belli olacak. Adaylık açıklamasına saatler kala, ilçeye ithal aday geleceği iddiası partide sinirleri iyice gerdi. Bugün Sarıyer Gazetesi’ni arayan 5 ayrı aday adayı, “Sarıyer’e ithal aday istemiyoruz. Burada TONGUÇ MONGUÇ tutmaz. Sarıyer’e dışarıdan bir aday gelirse yüzlerce taraftarımızla birlikte istifa ederiz. Burası Sarıyer, Kadıköy değil. Diğer bütün aday adayı arkadaşımız da bizler gibi düşünüyor. Bu işin kararını verecekler bunu iyice akıllarına kazısınlar” şeklinde konuştu.

CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayının açıklanmasına saatler kala Sarıyer’de sinirler iyice gerildi. Günlerdir hep ertelenen adayın resmen Pazartesi günü PM’den geçip açıklanması gerekiyor. Ancak adaylık açıklamasına kısa bir süre kala kulisler iyice hareketlendi. 16 aday adayının bulunduğu partide, herkesin ortak kararı ise dışarıdan ithal aday getirilmemesi. Sarıyer’e ithal aday getirilmesi durumunda istifalar kapıda…

SARIYER’E TONGUÇ MONGUÇ İSTEMİYORUZ!

Bugün Sarıyer Gazetesi’ni arayan 5 ayrı aday adayı, olası ithal adaya tepki gösterdi.”Sarıyer, Kadıköy’e Beşiktaş’a benzemez” diyen aday adayları, “Burada 16 aday adayı varken dışarıdan bir atama yapılması, hepimize yapılmış bir saygısızlık olur. Biz asla bunu kabul edemeyiz. Tüm aday adayı arkadaşlarımızla ithal adaya karşı bu konuda ortak kararımız var. Biz asla ithal aday istemiyoruz. Burada ne Tonguç ne Monguç tutmaz. Sarıyer’in dokusu bunu kabul etmez. Bu konuda yanlış bir karar alınırsa, bizleri destekleyen yüzlerce kişiyle birlikte partiden istifa ederiz. Bu konuda şakamız yok, çok ciddiyiz. Saraçhane önünde bir basın açıklaması yaparak CHP’den istifa ederiz. Umarız böyle bir hata yapılmaz” diye konuştular.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.