Coşkun’dan Sarıyer’e teşekkür mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 34.26 oranıyla 69.451 oy alan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun sosyal medyadan kendisini destekleyen Sarıyer halkına teşekkürlerini iletti.

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 34.26 oy alarak ikinci olan AK Parti Sarıyer Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun sosyal medya hesabında yayınladığı teşekkürler mesajında “Sarıyer’in hakettiği hizmeti alması için hep burada olacağız” ifadelerini kullandı.

VERDİĞİN DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRLER SARIYER “

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun sosyal medyada yaptığı paylaşımda; “Teşekkürler Sarıyer. Sarıyer’e hizmet etme yolunda beraber yürüdük, beraber çalıştık. Daha iyi bir Sarıyer hayaliyle yola çıktık. Yolumuz, hedeflerimiz değişmeyecek. Sarıyer’in hakettiği hizmeti alması için, komşularımızın mutluluğu için sokaklarda olmaya devam edeceğiz. Çalışmaların takipçisi olacağız. Biz hep burada olacağız. Verdiğin destek için teşekkürler Sarıyer. İlçemizde hizmet etme yolunda birlikte çalıştık, yol yürüdük. Amacımız değişmeyecek. Sarıyer’in hakettiği değeri bulması için sokaklarda olmaya, anlatmaya devam edeceğiz. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız…” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 Nisan 2024, 15:16

    Seçilseydi Sarıyer’e çok yakışacaktı, kısmet değilmiş demekki, canın sağolsun Sivas’ın Yiğit Evladı…

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.