DEVA Partisi Sarıyer’de basın buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer’den, İstanbul genelinden ve ulusal basından habercilerle bir araya geldi. Programda meslekte 25 yılını geride bırakan gazeteci Bekir Batu’ya plaket verildi.

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı. DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programa DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve partililer de katıldı. Sarıyer Merkez’de kapılarını yeni açan DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen buluşmaya Sarıyer Gazetesi’nin ekibinden Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Muhabir Gizem Doğan, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, İstinye Muhtarı Recep Alkan, İstanbul’un birçok ilçesinden ve ulusal basından gazeteciler katıldı.

DEVA PARTİSİ’NDEN SAMİMİ BULUŞMA

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Av. Bilal Çelik, öncelikle tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gündemi belirlemede ve mesleğini icra etmede zorluklara göğüs geren basın mensuplarının her birisine kahvaltıya katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

EROL: “BİZDE HER İDEOLOJİDE İNSAN VAR”

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Sarıyer’de bu programda bir araya gelmekten dolayı herkese teşekkür etti. DEVA Partisi olarak ana akım medyada yer bulamadıklarını ve vatandaşlara kendilerini anlatmada sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen Erol, “Biz ideolojik bir parti değiliz. Partimizde her ideolojide insan var. Demokrasinin iktisadi bir şekilde gelişmesi için bu gerekiyor. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ağzından partilerle ilgili bir cümle duyamazsınız. “Söz borçtur” der. Biz İstanbul’da AK Parti’nin de CHP’nin de kalesi olan yerlerde çok rahat dolaşıyoruz. İnsanların bu kadar zor günler yaşadığı ve siyasetçilerden soğuduğu bir dönemde sokağa çıkıyoruz.”

ÇELİK: “SAHADA HALKIN TEVECCÜHÜNÜ GÖRÜYORUZ”

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik, Sarıyer’de yaptıkları çalışmalarla ve parti yapılanmasıyla ilgili bilgi verdi. Sarıyer Merkez’de hazırlıklarını sürdürdükleri ve hızla açtıkları ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Çelik şunları söyledi; “DEVA Partisi olarak sahaya indiğimizde çok büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Bu bizleri çok mutlu ediyor ve çalışmalarımıza azim katıyor. Partimize üye olmak ve yönetimimizde yer almak isteyen çok sayıda insan var. DEVA Partisi’nin dertlere deva olacağını görüyoruz. Sarıyer’de kadın ve genç kotası yüksek bir yönetimle yol alacağız. Bu bizim için ayrı bir gururdur. DEVA Partisi’nde genç yaştaki mesleğinde çok yetenekli arkadaşlarımızın çalışmalarına önce genlik kollarından başlayıp devamında farklı görevlere getirilmesi söz konusu değildir. Büyük bir enerjiyle yola çıktık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

BASIN EMEKÇİLERİ UNUTULMADI

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen programda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlanırken mesleğinde tecrübeleriyle adından söz ettiren gazetecilere de plaket verildi. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol tarafından hazırlanan plaketler sahiplerine verildi.

BEKİR BATU’YA ANLAMLI PLAKET

Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, gazetecilik mesleğinde 25 yılı geride bırakmasından dolayı DEVA Partisi’nden plaket aldı. Üzerinde “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü-2022, Sayın Bekir Batu; basın camiasındaki 25. yılınızı kutlar, gazetecilik mesleğine katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Dr. Erhan Erol – DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı” yazan plaketi DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik’in elinden alan gazeteci Bekir Batu bu programı düzenleyen herkese teşekkür etti.

BATU: “DUYARLILIKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sarıyer’de 2005 yılında Sarıyer Gazetesi’ni kuran ve 17 yıldır da yayın hayatına devam eden gazetenin haklı gururunu yaşayan Bekir Batu, ulusal basın tecrübelerinin de ilçe gündemine oturan haberler yazmasında katkısının altını çizdi. Bekir Batu; “Meslekte 25. yılı doldurmam nedeniyle DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol tarafından hazırlanan plaketi Sarıyer İlçe Başkanı Avukat Bilal Çelik’in elinden aldım. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol beye ve Sarıyer İlçe Başkanı Avukat Bilal Çelik’e duyarlılıkları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SARIUÇAK: “DEVA PARTİSİ’NE TEŞEKKÜR EDERİM”

Uzun yıllar basın sektöründe gazeteci olarak çalışan Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarıuçak; “DEVA Partisi’ne 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’mü kutlamalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar çok nazikler. İlçe başkanı Bilal Çelik ve ilçe yönetimini genç ve gayretli gördüm. Başarılarının devamını dilerim. Her ne kadar muhtar olsam da ben de uzun yıllarca basın sektöründe haberlere imza attım. Ancak bir basın emekçisi olarak ilk kez bir siyasi partiden günümüzü kutlayan bir plaket alıyorum. Çok teşekkür ediyorum. Bir meslek büyüğünüz olarak kabul ederseniz ben çok memnun olduğumu ifade etmek isterim. Herkese çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

Plaket takdimlerinin sona ermesinin ardından DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik, Sarıyer’de gerçekleştirdikleri bu programda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti bir kez daha ifade etti. Ardından günün anısına toplu fotoğraf çekimi yapılarak program bitti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 17 Ocak 2022, 15:16

    Bekir bey poz verirken sanki biraz kendinizi kasmışsınız daha rahat olsanız şöyle cool bi şekilde poz verseniz daha güzel çıkarsınız relaxxx mann

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.