dilek_imamoglu_oktay_aksu_pazar_ziyaret_5
2:07

Dilek İmamoğlu ve Oktay Aksu’dan pazar ziyareti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerine yönelik seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu, bu kez İstinye Dereiçi Semt Pazarı’nı ziyaret etti. Pazar ziyaretinde Mustafa Oktay Aksu’ya Dr. Dilek İmamoğlu, Çiğdem Zeybek, Demet Aksu da eşlik etti. Ziyaretler sırasında vatandaşların ve esnafın dertlerini dinleyen Aksu, “Her zaman vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olacağız.” dedi.

“SARIYERLİLER GELECEĞE HEYECANLA VE UMUTLA BAKIYOR”

Dr. Dilek Kaya İmamoğlu sosyal medyada yaptığı açıklamada; “Sarıyerliler geleceğe heyecanla ve umutla bakıyor! Ben de Sarıyerli sayılırım. Çok memnun oldum sizinle birlikte olduğum için. Gerçekten güzel bir pazar, esnaf gezisi yaptık. Sevgili başkanımız Oktay Aksu’ya destek için bütün kadınlar olarak bir aradayız. Tam destek, Sarıyer’de ve İstanbul’da hep destek. CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu, değerli eşi Demet Aksu ve Sayın Çiğdem Zeybek ile birlikte İstinye Dereiçi Pazarı’nı ziyaret ettik. Hem pazarcıları dinledik hem de Sarıyerlilerle sohbet ettik. Sarıyerliler emin; Sarıyer’de de, İstanbul’da da adil bir gelecek için çalışılacak. Kadınlar, çocuklar, gençler, emekçiler için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.

“SARIYER’İN GÜÇLÜ KADINLARI İLE SARIYER’DE KAZANACAĞIZ”

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu sosyal medyada yaptığı açıklamada Dr. Dilek İmamoğlu’na teşekkürlerini ileterek “Öncelikle Sn. Dilek İmamoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Burada bize bu ziyaretiniz çok anlamlı ve kıymetli. Çok güzel çalışmalar yürütüyoruz. Kadın kollarımızla ve gençlik kollarımızda gurur duyuyoruz. Yine burada çok ciddi bir çalışma içerisindeler ve gerçekten kadınları arkasına alan bu seçimi açık ara kazanır. Dilek İmamoğlu’nun katılımıyla, İstinye Dereiçi Pazarımızı ziyaret ederek pazar esnafımız ve komşularımızla bir araya geldik. Ziyaretlerimize ve çalışmalarımıza katkıda bulunan Sn. Dilek İmamoğlu’na, CHP Kadın Kolları Başkanımız Sn. Sunay Sevinç ve yönetimine, Sn. Çiğdem Zeybek’e ve eşim Demet Aksu’ya teşekkür ediyorum. İstanbul’un güçlü kadınları ile İstanbul’da, Sarıyer’in güçlü kadınları ile Sarıyer’de kazanacağız. İşimiz gücümü Sarıyer, İşimiz gücümüz İstanbul, Tam Yol İleri.” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.