DSP ve BBP ilçe başkanlarından meclise çağrı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı ve BBP Sarıyer İlçe Başkanı Gencay Çiftci, Sarıyer Belediye Meclisi’nde AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Verda Yiğit’e yapılan çirkin saldırı girişimini kınadı.

Sarıyer Gazetesi’ni ziyaret eden ve Genel Yayın Yönetmenimiz Bekir Batu’nun misafiri olan DSP ve BBP Sarıyer İlçe Başkanları belediye meclisinde yaşanan görüntülerin Sarıyer’e yakışmadığını söylediler.

“Şiddet değil, sorunlara çözüm bekliyorum”

DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, “Olayı Sarıyer Gazetesi’nde okudum ve bir kadına yapılan fiziksel saldırı girişimini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Maalesef ilçemiz hizmetlerle ve güzel projelerle değil yaşanan bu ayıp olaylarla anılıyor. Sarıyer Belediye Meclisi’nden beklediğimiz kavga, gürültü ve şiddet değil halkın sorun ve beklentilerine çözüm bulmasıdır. Verda Yiğit’e yapılan bu girişimi şiddetle kınıyorum. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın bu konuda çok sessiz kalmasını da anlamış değiliz. Bizim meclis üyemize böyle bir ayıp yapılmış olsaydı konuyu tüm Türkiye’ye taşır belediye binası önünde basın açıklaması yapıp rezaleti kınardık.”

“Bu tarz girişimler utanç vericidir”

BBP Sarıyer İlçe Başkanı Gencay Çiftci ise şunları söyledi; “Sarıyer’de siyaset yapanların kendi aralarında bir kardeşlik hukuku, sevgi ve saygı olmalıdır. Hele bir de kadın meclis üyesine karşı konu ne olursa olsun böyle bir yaklaşım sergilenmesi kabul edilemez. CHP yönetimi ve belediye yönetiminden kurumsal anlamda ciddi bir özür bekliyoruz. Saldırının bizim partimiz dışında bir meclis üyesine yapılmış olması önemli değildir. Önemli olan Sarıyer’in bir kadın meclis üyesine yapılmış olmasıdır. Kim olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun bu tarz girişimler utanç vericidir. Sarıyer Meclisi’nden sadece hizmet bekliyoruz.”

DSP ve BBP Sarıyer ilçe başkanlarının gündeme ilişkin Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya yaptıkları çok önemli değerlendirmeler gazetemizin yeni sayısında olacak.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.