Gelecek Partisi’nden Ayazağa buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Ayazağa Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Programa Gelecek Partisi Genel Merkez Ekonomilerinden Sorumlu Tuncay Dinç ile Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı ve İletişim Başkanı Furkan Övündür katıldı.

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Ayazağa Mahallesi’nde bir araya geldi. Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili’nin ev sahipliğinde düzenlenen program Gelecek Partisi Genel Merkez Ekonomilerinden Sorumlu Tuncay Dinç ile Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı ve İletişim Başkanı Furkan Övündür’ün katılımıyla gerçekleşti. Programda Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ve Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Yöneticileri de yer aldı.

TÜRKİYE’NİN EKONOMİK GÜNDEMİ KONUŞULDU

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın programında konuşan Gelecek Partisi Genel Merkez Ekonomilerinden Sorumlu Tuncay Dinç, Ayazağalı vatandaşların sorularını da yanıtladı. Programın ana gündemini Türkiye’nin son günlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılar oldu.

DİNÇ, “ERKEN DEĞİL, ‘HEMEN’ SEÇİM OLMALIDIR”

Tuncay Dinç, ekonomide yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, “Türkiye eskiden yıllara göre aralıklarla krize girerdi. Ancak şimdi artık her ay ayrı bir ekonomik kriz kapıya dayanıyor. Bir mal ya da hizmet alırken sabah ayrı akşam ise ayrı bir fiyattan satıldığını görüyoruz. Ekonomimiz günden güne daha da kötüye gidiyor. Yaşanılan bu süreçte herkes sıkıntı çekiyor. Biz “erken seçim olmalı mı” sorusuna artık “erken değil hemen seçim olsun” diye yanıt veriyoruz. Bu gidişatın ülke ekonomisini daha da kötüye götürdüğü aşikardır. Yönetimde işini yeterli derecede yapacak insanların bulunamadığı düşüncesindeyiz” diye konuştu.

VERGİLİ; “İŞSİZLİK GELECEĞİ TEHDİT EDİYOR”

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, özellikle geleceği tehdit eden en büyük sorunun işsizlik olduğunu vurgulayarak şunları söyledi; “Eskiden ailelerimiz bizleri okul tatile girince bir el emeği meslek de edinmemiz için bir ustanın yanına çırak verirdi. Biz zamanla o işe gide gele ustalaşır ve bir süre sonra da o tozunu yuttuğumuz işin ekmeğini yemeğe başlardık. Ben yine büyüklerimden gördüğüm bu geleneği sürdürmeye ve memleketime gidince çocukları yaşamın içindeki mesleklere dokunmalarını sağlıyorum. Evet, çocuklarımızın eli kalem tutsun ama bir yandan meslek sahibi de olsunlar. Bizler anne babalar olarak çektiğimiz sıkıntıların hiçbirisini çocuklarımız çekmesin isteyerek aslında yanlış yapıyoruz. Türkiye’de birçok sektörde bizim çocuklarımız değil yabancılar çalışıyor. Özellikle oto tamiri sektörüne bakacak olursak ileride arabalarımızı tanıdığımız ustalara emanet edemeyeceğiz. Bu süreçte ailelere büyük iş düşüyor. Türkiye’nin kötüye giden ekonomik durumunun yanı sıra bizler birçok mesleği de kaybediyoruz. Sonuç kaçınılmaz olarak işsizlik oluyor. Geleceğimizi tehdit eden en büyük sorun işsizliktir. Şimdiden önlemimizi almalıyız.”

VATANDAŞLARLA İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Ayazağa’da gündem konularının yanı sıra vatandaşların da talep ve beklentileri dinlendi. Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı ve yöneticilerinin ev sahipliğinde çay sohbeti olarak gerçekleşen programda vatandaşlar düşüncelerini aktardı. Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı ve İletişim Başkanı Furkan Övündür, vatandaşların düşünce ve paylaşımlarını dinlediklerini ve bunun Gelecek Partisi için çok değerli olduğunu ifade etti. Övündür; “Gelecek Partisi olarak bu programda bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduk. Esnafımızı kapı kapı dolaşarak aralıksız bir araya geliyoruz. Dinlediğimiz talep ve öneriler bizim için çok kıymetlidir. Türkiye layık olduğu geleceğe inşallah Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile kavuşacaktır. Bizler Gelecek Partisi olarak her kademede yorulmadan vatandaşlarımızın beklentisi için çalışmaya hazırız” dedi.

ESNAF VE DERNEKLER ZİYARET EDİLDİ

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın hafta sonu vatandaşlarla bir araya gelmek için düzenledikleri Ayazağa Mahallesi’ndeki program Ayazağa Spor Kulübü, esnaf ve dernek ziyaretleriyle devam etti. Vatandaşlar Gelecek Partililere sorun, talep ve beklentilerini anlattılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.