İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur Demirciköy’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İbrahim Temur ve partililer bu kez de Demirciköy’de esnaf ve muhtarlık ziyaretinde bulundu.

Sarıyer seçimleri yoğun bir tempoda geçiyor. İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. İYİ Partililer bu kez de Demirciköy’de vatandaşlarla buluştu. Demirciköy Muhtarı Nebahat İmamoğlu‘nu ziyaret eden İYİ Partililer, muhtardan mahallenin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştılar.

İYİ PARTİLİLER VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur, meclis üyesi adayları ve partililer ayrıca mahallede esnaf ziyaretinde bulundu. Dükkanları tek tek ziyaret eden İYİ Partililer, vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinlediler. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur; “Bizler İYİ Parti olarak sürekli sahadaydık. Seçimden önce de tüm mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluştuk.Seçim sürecinde ise çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Sarıyer Belediyesi’ni kazanmamız durumunda İYİ Belediyecilik hizmet anlayışımızla çözüm getirecek projelerimizi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Sarıyer’in sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Sarıyer halkı bize inansın ve güvensin. Bu güveni hiçbir zaman sarsmayacağız” diye konuştu.

SARİYERGAZETESİ.COM/ ÖZEL HABER

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.