İYİ Parti Sarıyer adayı 11 Şubat’ta resmen açıklanacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde adaylık heyecanı sürüyor. İYİ Parti, adayını 11 Şubat’ta Genel Başkan Meral Akşener’in katılacağı İstanbul’daki büyük bir programla açıklayacak. İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Temur, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya yaptığı açıklamada; “İstanbul’da açıklanmayan 20 ilçenin adayı 11 Şubat’ta açıklanacak ve basına tanıtımı yapılacak. Eğer partimizin yetkili kurulları beni aday göstermek isterlerse ben hazır olduğumu parti yetkililerine ilettim” diye konuştu.

Bu Cumartesi günü Sarıyer Belediye Başkan Adayını açıklaması beklenen İYİ Parti’de adaylık açıklaması 11 Şubat’a ertelendi. Aralarında Sarıyer’in de bulunduğu 20 ilçenin adayı Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla İstanbul’da yapılacak bir tanıtım organizasyonuyla açıklanacak.

TEMUR; “PARTİM İSTERSE ADAYLIK İÇİN HAZIR OLDUĞUMU SÖYLEDİM”

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘ya konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Temur,” Eğer partimizin yetkili kurulları beni aday göstermek isterlerse adaylık konusunda kendimin hazır olduğunu parti yetkililerine ilettim. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak mahallelerde olağanüstü çalışmalar yapıyoruz. Yeni bir gelişme olmazsa parti adaylarımızın tamamı 11 Şubat’ta basına tanıtılacak. Ama bir iki gün öncesinde de Sarıyer adayının açıklaması yapılır diye bekliyoruz” diye konuştu.

Öte yandan sürpriz bir gelişme yaşanmazsa İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayının mevcut ilçe başkanı İbrahim Temur’un olması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 31 Ocak 2024, 19:33

    Acele etmeyin 31 Marttan bi hafta önce açıklardınız… Gerçi size de bişey diyemiyorum koskoca Chp adayını açıklayamadı hala…

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.