İYİ Parti Sarıyer’den Kavaloğlu’na ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu’na çiçek takdim etti.

Ziyarette Sarıyer Spor Kulübü’nde gerçekleşen son gelişmeler ve Sarıyer gündemine ait konular konuşuldu. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, Sarıyer Spor Kulübü’nün ortak değer olduğuna vurgu yaparak Başkan Kavaloğlu ve ekibinin başarılı bir süreç yürüttüğünü dile getirdi.

“Sarıyerlilerle birlikte yürüyeceğiz”

Ziyarette konuşan Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu, “Ben Sarıyer’in çocuğuyum. Senelerdir Sarıyer Spor Kulübü içindeyim. Sarıyer Spor Kulübü’nün herkese kapısı açıktır. Hiç bir parti ayırmaksızın herkesi Sarıyer Spor Kulübü’nde ağırlamak niyetindeyiz. Benim burada olmam Sarıyer için bir avantajdır. Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanını makamında ziyaret edeceğim. Orada da Sarıyer için elimden geleni yapacağım. Sarıyer için önemli sorunları ve istekleri konuşarak projeleri gerçekleştirmek için çalışacağım. Sarıyer’e yeni bir stat kazandıracağız. Sarıyerlilerle birlikte yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Sarıyer bir gemidir. Bu gemiyi hayatta tutmalıyız”

Gerçekleşen ziyarette İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, “Sarıyer bir gemidir. Bu gemiyi birlikte elele vererek hayatta tutmamız gerekiyor. Daha profesyonel düşünmeliyiz bu konuda siz ve ekibinizin kulübe çok şey katacağına inanıyorum. Sarıyer’e yapılan her bir yatırım bizlere çok şey katacaktır. Sarıyer Spor Kulübü ilk defa siyasetçileri makamında ağırladı. Sarıyer siyaset üstü bir markadır ve bu markayı daha üst seviyeye çıkaracağınıza inanıyorum.“ diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.