İYİ Parti’de yeni üyelerle kahvaltılı buluşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Karadeniz Vakfı’ndaki kahvaltılı buluşmada bir araya geldi. Programda son 1 ay içerisinde İYİ Parti’ye katılan 150 üyeye rozetleri verildi.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Karadeniz Vakfı’nda kahvaltılı bir programda bir araya geldi. Pandemi koşulları dikkate alınarak hazırlıkları yapılan program açık havada yapıldı. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mahalle Başkanları Sertifika Töreni programına; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Arzu Önşen, Berna Sukas, İYİ Parti İl Başkan Yardımcıları Abdullah Şalcı, Erhan Özkan, Fisun Mehlika Toca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Rafet Güntepe ve Tuğçe Naz Mete’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

SERTİFİKALAR VE ROZETLER VERİLDİ

İYİ Parti Sarıyer Mahalle Başkanları ve Kadın Mahalle Temsilcileri’ne sertifikaları teslim edildi. Karadeniz Vakfı’nda açık havada yapılan tören İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı’nın konuşmasıyla başladı. Yazıcı, partiye katılan üyelere “hoş geldiniz” diyerek Sarıyer’de yapacakları çalışmaları anlattı. Son bir ay içerisinde İYİ Parti Sarıyer’e katılan 150 üyenin rozetlerinin de takıldığı organizasyona tüm İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.