İYİ Parti’den Ayazağa buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Yİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun katılımıyla Ayazağa’da kahvaltı programında bir araya geldi. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı’nın ev sahipliğindeki programda esnaf ziyareti ve mahalle başkanları buluşması da gerçekleştirildi.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı liderliğinde ilçe başkan yardımcılarıyla birlikte Ayazağa’da gerçekleşen kahvaltı programında bir araya geldi. Ayazağa Mahallesi’nde gerçekleştirilen kahvaltılı programın gündemi oldukça yoğundu. Program İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı Abdullah Şalcı ile birlikte il yönetiminden başkanlar Erhan Özkan, Fisun Mehlika Toca, Ramazan Aksu, Eriş Cesur, Nurettin Sağırkaya’nın da yer aldığı geniş bir katılımla gerçekleşti. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program İYİ Parti genel başkan yardımcısı, il başkanı ve il teşkilat başkanının yaptıkları kürsü konuşmaları ile devam etti.

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ VERİLDİ

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programın gerçekleşme amacıyla paralel olarak İYİ Parti Sarıyer ailesine onlarca yeni üye kazanımı sağlandı. İYİ Parti Sarıyer’e katılan yeni partililerin rozetlerini İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı Abdullah Şalcı, İl Yönetiminden Fisun Mehlika Toca ve Erhan Özkan takdim ettiler.

AYAZAĞA’DA ESNAF ZİYARETİ

Ayazağa’da düzenlenen kahvaltı programının sona ermesiyle birlikte Yavuz Ağıralioğlu, Ayazağa Mahallesi’nde İYİ Parti Sarıyer’e katılan ileri gelenlerle ayrıca sohbet etme imkanı buldu. Parti politikaları hakkında bilgi verilerek, yaşanan son gelişmeler ve alınan kararlar üzerinden sohbet edildi. Sohbet programı akabinde İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte Ayazağa’da esnaf ziyaretleri yaptılar. Esnafın sorunlarını yerinde gözlemleyen Genel Başkan Yardımcısı bu ziyaretlerin bitiminde Ayazağa’dan ayrıldı.

39 MAHALLE TEMSİLCİSİ BİR ARAYA GELDİ

Ayazağa’daki kahvaltı programının sona ermesinin ardından İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Sarıyer ilçesinin 39 mahalle temsilcisi ile bir araya geldi. Mahalle yapılanmaları ile ilgili düzenlemelerle ve nasıl etkili olunabileceğiyle alakalı olarak oldukça verimli geçen bu buluşmada İYİ Parti’nin Sarıyer’deki mahalle başkanları da alanlarında karşılaştıkları zorlukları ve ihtiyaç duydukları destekleri ifade etme şansı buldular. Mahalle başkanları buluşmasının sonrasında İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı ve başkan yardımcıları programın değerlendirmesini yapmak üzere ilçe binasına geçtiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.