Kemer: “Belediyeciliği artık ehline bıraksınlar!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi, Türkiye Değişim Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe başkanı Murat Kemer’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Sarıyer’in gündemine ve partinin hedeflerine dair sohbet edildi.

Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay ve Reklam Müdürü Yasemin Cebeci, Türkiye Değişim Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türkiye Değişim Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer ve İlçe Sekreteri Kalkan ev sahipliğinde bulundu. Kemer, keyifli söyleşide Rukiye Ay’ın sorularını yanıtlayarak önemli değerlendirmelerde bulundu.

Sizi tanıyabilir miyiz?

23 Ağustos 1981, Ortaköy doğumluyum. 22 senedir Sarıyer’de ikamet ediyorum. Evliyim ve 2 çocuğum var. 3 kardeşli bir ailenin ortanca çocuğuyum. İşletme bölümü mezunuyum.

Türkiye Değişim Partisi’yle yollarınızın nasıl kesiştiğinden ve ilçe başkanlık sürecinizden biraz bahsedebilir miyiz?

Partimizin kurucusu Mustafa Sarıgül, Türk siyasetinde çok önemli bir siyaset adamı. Düşünün 18 yaşlarına gelmeden siyasete adım atmış. 30 yaşında milletvekilli olmuş ki o dönem en genç milletvekili 30 yaşında olunuyordu. Türkiye’nin en genç milletvekili unvanını almış, sonrası 15 yıl hiç ara vermeden Türkiye’nin kalbi denecek Şişli’yi yönetmiş. Şişli yaşayabileceği en ahenkli dönemi sayın genel Başkanım Mustafa Sarıgül döneminde yaşamış. Türkiye’ye hatta dünyaya yerel belediyecilikte rol model olmuş. Bakın iddia ediyorum İktidar partisi bir çok hizmeti örnek aldığı siyaset adamı genel başkanımzıdır. Sonrasında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi adaylığı bugünün şartlart o gün olsaydı İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığında ikinci dönemini yaşıyor olurdu. Dolayısı ile ile böyle bir siyaset adamını ile çalışmayı kaçıramazdım. Uzun ve başarılı bir dönem yaşayacağımıza inanıyorum. Ve Genel Başkanımıza yetişmek için çok koşturuyoruz. İnanılmaz bir enerjisi var. Takip ettiğinizde göreceksiniz.

Sarıyer’de çalışmalarınıza çok hızlı başladınız ve tüm siyasi partilere de ziyaretler gerçekleştiriyorsunuz. İlçe genelindeki hedeflerinizden bahsedebilir misiniz?

Evet, ziyaretlerimize başladık. Sarıyer’i kısa bir süre içinde daha kültürel ve öz kültürüne layık bir yer haline getirmek hedefimizdir. Ayrıca Sarıyer’deki bazı sorunları dile getirmek için de çalışmalarımızı yapacağız. Sarıyer Sarıyer’den çok büyük. Çok ciddi çalışmalara başladık. Dünya markası olmalı Sarıyer. Boğazın incisi. Sarıyer beni her zaman heyecanlandırmıştır. Hizmet edeceğime sonsuz inanıyorum Büyük projeler yapacağız. Dünya Sarıyer kelimesini ezberleyecek. Sarıgül ile Sarıyer bir inci olacak.

Yeni kurulan bir partisiniz dolayısıyla vatandaşlardan size de muhtemelen talepler gelecektir. Neler hedefliyorsunuz?

Öncelik Hedefimiz Türkiye’yi huzurlu bir ülke yapmak. Sonrasında şahsım olarak Sarıyer’i bir tatil beldesi yapmayı çok arzu ediyorum. Nasıl Dünya’da marka küçük ilçeler var o şekilde Sarıyer’imizi de marka haline getireceğiz. Her kesimden farklı alanda çok ciddi tecrübeli arkadaşlarımız var, çok çalışıyoruz heyecanımız büyük. Çünkü ilçenin yarısı bir sahil kasabası olduğu için ilerdeki çalışmalarımızda bunu düşünüyoruz. Tatil turizmini arttırmak yönünde düzenlemelerimiz olacaktır.

Peki, Türkiye Değişim Partisi’nin, Türkiye’de ve İstanbul’da hedefleri nelerdir? Bunlardan da biraz bahsedebilir miyiz?

Şu anda 57 ilde iktidara Hazırlık Merkezlerimizi açtık. Çok hızlı büyüyoruz. İstanbul’da yaklaşık 20 ilçemiz hazır ve 19 ilçemiz de katılıyor bize. İstanbul’da açılışı yapılan Sarıyer olarak ikinci ilçeyiz. Türkiye genelinde ise 81 ile ulaşmak için çaba sarf ediyoruz. Çok yakın bir zamanda da ulaşacağız. Net bir tarih veremiyoruz ama Haziran ayından sonra kongremiz olacak. Bu da bizi daha çok güçlendirecek ve daha hızlanacağız.

Türkiye Değişim Partisi olarak, vatandaşlara çağrınız ne olur?

Özellikle Sarıyerli vatandaşlarımız için konuşayım. Belediyecilik bizim dedelerimizin işi ve ondan alacağımız her şeyle biz bu işi en iyi şekilde yapabileceğimize inanıyoruz. Sarıyer’de artık Türkiye Değişim Partisi var. Çağrımız bu işi artık ehline bırakmalarıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 31 Mart 2021, 00:42

    Sayın Murat başkanım yolunuz açık olsun!!! Sarıgül ve partimizle beraber büyük ve güzel değişimlere; huzurlu ve mutlu yarınlara… 🍀💜🧿

  2. Sarıyer için büyük değişimi sizden bekliyoruz. Murat Başkanım

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.