ak-parti-sariyer-toplantisi
0:28

Kurşun; “Sarıyer’de vatandaşımıza hizmet için varız!”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Sarıyer İlçe Binası’nda düzenlenen toplantıda Ayazağalı vatandaşların tapu hakkına kavuşmasını konu alan Kurşun, “Sarıyer’de vatandaşlarımıza hizmet için varız. Ayazağa halkı adına tapu sürecinde yaşanan her olumlu gelişme bizleri mutlu eder” dedi.

Sarıyer Ayazağa’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait 86 adet parsele tapu verilmesi süreci sonrasında AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun bir basın toplantısı düzenledi. Ayazağa’daki yüzlerce vatandaşa tapu sürecini başlatan karardan sonra ilçe başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Kurşun’a, AK Partili meclis üyeleri Hüseyin Coşkun, Ali Yaman, Saim Kadıoğlu, Ergin Durdu ve Tolga Savun da eşlik etti. AK Parti Sarıyer İlçe Binası’nda düzenlenen basın toplantısında AK Parti Sarıyer Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Sarıyerli basın mensupları da yer aldı.

“SARIYER’İN SORUNLARINI YORULMADAN ÇÖZÜYORUZ”

“Yaparsa AK Parti yapar” diyen ilçe başkanı Halil İbrahim Kurşun konuşmasında şunları söyledi: “Sarıyer İlçe Teşkilatı olarak Sarıyer’in sorunlarını çözme noktasında durmadan yorulmadan mücadele eden, Sarıyer’in refahı için tarihine, kültürüne en iyi nasıl hizmet ederiz, sorunlarını nasıl çözeriz diye gayret eden bir siyasi hareketiz. Bugün sizlerle bir araya gelmemizin sebebi, geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ayazağa’mızın Sarıyer’imizin gözbebeği mahallesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde meclis gurubunda bir araya geldik. Bu sorunun çözülmesi için AK Parti grubu olarak bir irade ortaya koyduk. Ben başta bu büyük sorunun yarım asrı geçen ve kangren olmuş Ayazağa için çözüm bekleyen bu sorunun giderilmesi için büyük bir emek sarf eden İBB Grup Başkan Vekilimiz Esenler Belediye Başkanımız Sayın Tevfik Göksu başkanımızın şahsında AK Parti grubumuza, değerli meclis üyelerimize, huzurlarınızda bir kez daha Sarıyerliler adına şükran duygularımı ifade etmek istiyorum.”

“MİLLETİMİZİN HİZMETKARI OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUZ”

“Değerli arkadaşlar, biz milletine hizmetkar olmayı şeref bilen bir siyasi hareketiz. Liderimiz zaman zaman bu cümleyi seçim zamanında meydanlarda ifade edior. Biz de onun yol arkadaşları olarak Sarıyer’e, Ayazağa’ya hizmet etmekten şeref duyan bir siyasi partiyiz. Ayazağa’da gerçekleştirmiş olduğumuz bu faaliyet İstanbul’da eşi ve benzeri olmayan bir hizmet olmakla birlikte tüm İstanbul’a, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmadır. Ben bu vesileyle özelde de bu gayreti gösteren, AK Parti Sarıyer Meclis üyemiz ve grup başkan vekilimiz Hüseyin Coşkun kardeşimizin şahsında Saim Kadıoğlu’na, Serkan Kaya’ya, Ayazağa’da ikamet eden Ergin Durdu kardeşimize, Ali Yaman kardeşimize, Tolga Savun kardeşimize ve yine tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza, emeği geçen herkese Ayazağalılar Sarıyerliler ve şahsım adına AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak her birine ayrı ayrı şükranlarımı ifade ediyorum.”

“KANGREN OLMUŞ BİR SORUNU ÇÖZDÜK!”

“Yarım asrı geçen ve kangren olan bir sorunun çözülmesinin gururunu yaşıyoruz. “Türkiye yüzyılı” ifadesi ile çıkmış olduğumuz bu yolculuğumuza seçimlerden sonra dedik ki artık bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olsun. Türkiye seçimleri geride bırakırken öyle bir cümle kurduk ki öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek. Kazanan 85 milyon kardeşimiz olmuştur. Türkiye artık sadece bölgesel güç değil emin adımlarla küresel güç olma adına mücadelesini sürdürüyor. Cumhur İttifakı ile, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu yolculuğu sürdürüyoruz. Türkiye yüzyılımız hayırlı olsun. Türkiye tarihin kendisine yüklemiş olduğu sorumluluklarla yolculuğuna devam ediyor.”

“AYAZAĞA AYAZDA KALMAMIŞTIR!”

AK Parti iktidarının Türkiye’de yaptığı hizmetleri de anlatan Kurşun şunları söyledi: “Biz Sarıyer’in aşığı, İstanbul’un sevdalılarıyız. Sadece Ayazağa’da değil her yerinde gerek mülkiyet probleminin giderilmesi gerek spor faaliyetleri gerek diğer faaliyetler alanında büyük yatırımlar yapmış bir siyasi partiyiz. İBB Grup Başkan Vekilimiz Tevfik Göksu çok güzel bir ifadede bulundu; “Ayazağa ayazda kalmamıştır.” Ayazağa sahipsiz değildir oradaki hemşerilerimizin sorunlarını gidermek AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na nasip olmuştur. Yarım asrı geçen ve kangren olan bu sorunun çözümü sadece Ayazağa’da değil tüm Türkiye’de kentsel dönüşüm sorunlarının önünü açmıştır. Ben bir kez daha katılımlarınız dolayısıyla siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederken, Ayazağa’ya hayırlı olsun diyorum.”

“AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ OLARAK, SARIYER’İN DERTLERİYLE DERTLENİYORUZ”

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun ise konuşmasında şunları kaydetti; “Sizleri burada ağırlamak ve Sarıyer’in dertleriyle dertlenmek için bir araya gelmiş bulunduğumuz için sizlere teşekkür ederim. Süreçle ilgili vatandaşlarımızla görüşerek ve meclis üyesi arkadaşlarımızla çalıştık. Bu dosya meclise geldiğinde bize haber verilmemişti. AK Parti vatandaşların sorunlarıyla ilgili ne varsa elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın yanında durarak onların mağdur olduğu konularda haklarını savunmaya devam edeceğiz. 124 ve 125. sokaktaki sorunu çözdük. Ama bu Ayazağa’nın çok küçük bir parçası, Sarıyer’de ise hiç sözü edilemeyecek bir kısım sorun çözülmüş oldu aslında. Ayazağa’nın diğer kesimleri ve Sarıyer’deki mahalleler de bekliyor.”

AK Partili meclis üyeleri konuyla ilgili teknik bilgileri basın mensuplarıyla paylaştılar. Ardından soruları yanıtladılar. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda Halil İbrahim Kurşun’un ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısı Sarıyer Gazetesi Facebook ve İnstagram sayfalarımızdan eş zamanlı olarak okurlarımıza ulaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.