Mehmet Deniz’den Şükrü Genç’e açık mektup!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de 7 yıl boyunca Sarıyer İlçe Başkanlığı yapan Mehmet Deniz, Bağımsız Aday olarak seçimlere girmeye hazırlanan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e “açık mektup” yazdı. “Bu emeği size çiğnetmeyiz” diyen Deniz, Şükrü Genç’in bugüne gelmesinde kendisinin ve partililerin emeğine vurgu yaptı, gerekeni yapıp adaylıktan çekilmesi çağrısında bulundu.

***

İŞTE CHP SARIYER ESKİ İLÇE BAŞKANI MEHMET DENİZ’İN BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ GENÇ’E YAZDIĞI  “AÇIK MEKTUP”

AÇIK MEKTUP !

HAYIR! HAYIR!

SARIYER’İ VEREMEYİZ…

Sizi çocukluk yıllarımdan beri tanıyorum belediye başkanı olmadan önce benden 10 yaş büyük olmanıza rağmen bir çok ortak şeyi paylaştık. 2009 yılında yola çıktığında yanındaki iki kişiden birisiydim. Seni ölesiye savundum. Adaylaşma sürecinde zamanın bugünkü yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Gökhan Zeybek’i; genel başkan yardımcısı yakınım Suat Binici’ydi. Samsun milletvekili de olan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Binici genel merkezdeki odasına ikinci kez gittiğimizde dosyanızı üzerimize atarak benden “Tamamsınız. Ben sizin atamanız için ne gerekiyorsa yapacağım ve bu işi başaracağız. Benimle vakit harcamayın, gidin başka insanları ikna edin”dedi.

2009’da ilk belediye başkan adaylığınız kesinleşti.

Gecemizi gündüzümüze kattık.
Büyük zorlukları aştık AKP’den Sarıyer’i aldık.
Siz başka dünyaların insanı oldunuz,
15 yıllık belediye yönetiminde olmadık kadrolar, meclis üyeleri, bir sürü hak etmeyen insanlarla birlikte oldunuz. Olmadık bir sürü insanın gazına gelerek 7 yıllık benim ilçe başkanlığım döneminde bana kan kusturup, zulüm yaptınız. Bütün haksızlıklarına rağmen bu partinin iktidarı için kendimi çocuklarımı hiçe saydım, siz zevki sefa içindeyken ben çile çekerek bu partinin iktidarının sürmesi için mücadele ettim. Sarıyer’de benim ilçe başkanlığımda ” 8″ seçime geçirdik, hepsinden başarı ile çıktık. Hani sen bütün konuşmalarında hep “ben ben” diyorsun ya, bu işler bu günlere sadece senle gelmedi.
CHP’deki adaylaşma yöntemi 2009’da neyse, 2014’te nasılsa, 2019’da hangi yöntemle yapıldıysa, 2024’te de aynı yöntemle yapıldı.

Yanlış geçmişte vardı, yine var ve bu yanlış size değil aslında bize yapıldı. Bunun tartışmasını 31 Mart sonrası yaparız. Hiç birinizin bu partiye bunu yapmaya hakkınız yok. Kardeşi kardeşe kırdırmak gibi bir şey, partililer mahallelerde birbiri ile sizin için kavga ediyor. Partiyi ikiye değil Sarıyer’de siz, onlar, birde her ikinizi protesto edip sandığa gitmeme eğiliminde olanlar olarak ikiye değil üçe böldünüz.

Partinin kararları alınıncaya kadar tartışılır, bu kültür bizde vardır, alındıktan sonra herkes ona uyar. Eğer 15 yıl içinde bir başarı varsa bunu tek başınıza yapmadınız, hepimizin emeği var.
Şimdi ilk önce ben size hakkım olarak söylüyorum; Gerekeni bir an önce yapınız.
Hayır, hayır bu emeği siz değil hiç kimseye çiğnetemeyiz…
Lütfen !

NOT: Yazılarım farklı, farklı açılardan sonuç alıncaya kadar devam edecektir,
Sarıyer’i vermeyeceğiz…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 7 Mart 2024, 19:58

    Aranızdaki ilişkiyi bilemem ama Şükrü Bey Emirgan meydanının işgaline ses çıkarmadı, engel olmadı. Oysa Emirgan Camisi ve çeşmesi Tarihi eserdir. Şükrü bey zamanında işgal Dünya’nın hiçbir uygar ülkesinde böyle eserler böyle kafelerle sarılmaz. 40 senedir Emirganlıyım. 40 sene evvel Boğazın en güzel mekanı olan Çınaraltı’ ın işgaline Şükrü Bey dur demedi

  2. 7 Mart 2024, 17:36

    Mehmet Deniz Memleket Partisi degilmiydi ne cabuk gene CHP oldu ne komik adamlarsiniz vesseLam,,

  3. 7 Mart 2024, 17:09

    Öyle horozlar vardır ki ! Öttü diye güneşin doğduğunu sanarlarmış.
    Az muhterem deniz de bunlardan biri, ya siz kimsiniz ya?
    Halk olmadan bir hiçsiniz hiç bunu bi bilin.
    Neymiş efm şükrü gençte emeği varmış ! Sizin kendinize faydanız yok fasulye gibi kendinizi nimetten sanıyorsunuz,
    Evinde karısına çocuğuna sözü geçmeyen tipler kendilerini bir şey sanıyor.
    ali, mhp li zeybek, imam hatip mezunu oktay aksu, bi kendinize gelin.
    1 nisan 2024 sabahı halk sandıkta sizi silkelediğinde göreceğiz …

  4. Yada ortak bir çatı aday etrafında birleşilsin. Bunun için ortak aday olarak gençliği, enerjisi, bilgi ve birikimi ile Sarıyer’i tıpkı Eskişehir modeliyle yöneteceğini deklare etmiş olan Prof.Dr. Devrim Elvan benim önerimdir. Aksi halde Sarıyer kaybedilecek gibi gözüküyor.

    Cevapla
  5. Sarıyer belediye başkanlığı için ön seçim yapılsın Şükrü Genç, Prof.Dr.Mithat Baydur, Doç.Dr.Cengiz Alp, Prof.Dr.Devrim Elvan ve Oktay Aksu ön seçime girsin bakalım, kim önde kim birinci çıkarsa o Sarıyer Belediye Başkanlığına aday yapılsın.

    Cevapla
  6. Ne münasebet Sayın Mehmet Deniz, esas çekilmesi gereken Oktay Aksu, Sarıyer’e ithal bir adayı Belediye Başkanı olarak gösteren Gökhan Zeybek ve sizler büyük bir yanlış içerisindesiniz, Sarıyer sizin yüzünüzden belediyeyi kaybedecek Ak Parti ve Hüseyin Çoşkun anketlerde %34.3 ile birinci sırada Şükrü Genç %32.2 ile ikinci sırada Oktay Aksu ise %24.2 ile üçüncü sırada bulunuyor.

  7. 7 Mart 2024, 14:36

    Bu tür mesajlar çok gereksiz başkanı seviyoruz bu siyaseti asla saygygılar

  8. 7 Mart 2024, 14:25

    Sayın ali bey göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederim.fakat keşke bu tepkinizi sıranın en sonunda bulunan şahıs aday gösterildiğinde seçim kuruluna yapsaydınız.Sizde bilirsiniz ki sarıyer li insanlar partiden çok kişiye oy verirler.şükrü başkan ne dedi öncelikle bu işi daha iyi yapacak adaylar vardı onlardan biri seçilseydi onun elini meydanlarda ben kaldırırım dedi.tepeden inme geçmişinde başarısızlık ve şaibe olan birini aday gösterenlerden bunun hesabını sorun.birde sarıyerlinin ne kimi istediğini dikkate almadan aday gösterilmesi sizce ne kadar doğru.?

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.