Memleket Partisi’nden basına kahvaltı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, yerel basınla tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Büyükdere’de kapılarını açan ilçe binasıyla birlikte Sarıyer’de faaliyetlerine sürdürmeye başladı. Sarıyer’in yerel basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısına Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay, Muhabir Gizem Doğan katıldı. Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Doğan Altıntaş, öncelikle yerel basınla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarıyer’in sesi olan yerel basının önemine vurgu yapan Doğan, kendisi ve yönetimi adına katılım sağlayan herkese teşekkür etti. İlçe Başkanı Doğan Altıntaş’ın ev sahipliğinde Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen yerel basın kahvaltısında Memleket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz ve Sarıyer ilçe yönetimi yer aldı.

Deniz; “Sorunlara çözüm odaklı çalışacağız”

Memleket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz, yerel basına katılımlarından dolayı teşekkür ederek söze başladı. Oldukça samimi bir ortamda yapılan kahvaltının ardından konuşan Mehmet Deniz şunları söyledi; “Sarıyer’i de Sarıyer’in sorunlarını da çok iyi biliyoruz. Memleket Partisi olarak sorunlarını çok iyi bildiğimiz için hep birlikte el ele verip çözüm odaklı olarak çalışacağız. Partimize gençlerden çok büyük ilgi görüyoruz. Siyasette yenilenmeye olan ihtiyaç ve gençlerin de partimize olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Sarıyer’in sesine kulak veren siz değerli basın mensuplarına bu anlamda her zaman sahip çıkacağız ve çok yakın olacağız. Memleket Partisi’nin çalışmalarını yakından takip edin. Partimizin ilerleyişini hep birlikte göreceksiniz. Biz eleştiriye açık bir partiyiz. Eleştirilerin bizler için yön verici olduğunu düşünüyoruz. Sarıyer’de yapacağız her çalışmayla halkımıza hep yakın olacak ve eleştirilmekten de asla korkmayacağız.”

Altıntaş; “Sarıyer’i kazanmak için çalışacağız”

Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Doğan Altıntaş ise yerel basınla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Altıntaş, kendisini tanıtmasının ardından Memleket Partisi ile ilgili çalışmalarla ilgili bilgi verdikten sonra Sarıyer’deki hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Gelecek yerel seçimlere kadar sahalarda hızla çalışacaklarını ifade eden Altıntaş; “Sarıyer’i kazanmak için çalışacağız. Yerel basınımızın değeri ve önemini biliyoruz. Gençlerimizin Muharrem İnce’ye büyük sempatileri var. Memleket Partisi olarak bu sevgi ve inançla yolumuzda yürüyeceğiz.”

Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı binasında oldukça samimi ve keyifli bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından yerel basınla günün anısına fotoğraf çekinildi. Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndaki program Sarıyer Gazetesi Facebook gruplarından gerçekleştirdiğimiz canlı yayınla izleyicilerimizle buluştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.