MHP Sarıyer’den anlamlı buluşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, mahallelerdeki sorunları gözlemleyerek çözüm üretebilmek adına Sarıyer Kaymakamlığı ile bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, FSM, Baltalimanı ve Rumelihisarı Mahalleri’nde vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda tespit ettikleri sorunları çözüme kavuşturmak için adım attı ve Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer ile bir araya gelindi.

SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN YERİNDE GÖZLEMLEDİLER

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, mahallerde yerinde incelemelerde bulundu, FSM Muhtarı Osman Karaçam’ı ziyaret etti.Kaymakam Özer, FSM, Baltalimanı ve Rumelihisarı mahallelerinde vatandaşlar ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir araya gelen Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, esnaf ziyaretleri programıyla çözüm üretmek için ele aldıkları sorunlar için çalışmaların başladığını ifade etti. MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar da Sarıyer’in mahallelerin için gerçekleştirdikleri bu anlamlı buluşma için Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’e teşekkür etti. Program karşılıklı fikir alışverişiyle verimli bir şekilde gerçekleştirildi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.