Millet Partisi’nden gazetemize ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüsnü Güner, Millet Partisi İstanbul İl Başkanı Özcan Yay ve Millet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak Sarıyer Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçim öncesi Millet Partisi çalışmalarına hız verdi. Millet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüsnü Güner, Millet Partisi İstanbul İl Başkanı Özcan Yay ve Millet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak Sarıyer Gazetesi’ni ziyaret etti.

İSTANBUL’DAKİ PROJELERİNİ ANLATTILAR

Seçim çalışmaları kapsamında Millet Partisi, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun misafiri oldu. Sarıyer Gazetesi ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, misafirler Sarıyer’in ve İstanbul’un seçim gündemini konuşarak önemli değerlendirmelerde bulundu. İstanbul genelinde yaptıkları çalışmaları anlatan Millet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüsnü Güner, Sarıyer Gazetesi’nin haberlerini yakından takip ettiğinin de altını çizerek, gazetecilik konusundaki başarılarımız nedeniyle ekibimizden övgüyle bahsetti. Güner, “Sarıyer’de ve İstanbul’da ilçe gündemini objektif bir şekilde takip ederek haberleri tarafsız bir dille yazdığınız için sizi tebrik ediyorum. Gazetecilik konusundaki başarılarınızın devamını dileriz” diye konuştu.

İSTANBUL VE SARIYER SEÇİMLERİNİ DEĞERLENDİRDİLER

Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Sarıyer’de 19 yıllık bir yerel gazete olduğumuzun altını çizerek İstanbul ve Sarıyer’deki siyasi süreci değerlendirdi. Millet Partisi’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Batu, partililere yaklaşan 31 Mart Yerel seçimlerinde başarılar diledi. Millet Partisi İstanbul İl Başkanı Özcan Yay ve Millet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak da misafirperverliklerinden ötürü Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu ve ekibine teşekkür etti.

MİLLET PARTİSİ HAKKINDA

1984’te Aykut Edibali’nin kurduğu Islahatçı Demokrasi Partisi, 23 Kasım 1992 tarihindeki II. Olağanüstü Büyük Kongresinde Millet Partisi adını aldı. Parti lideri Aykut Edibali hedeflerini “Muhteşem Türkiye” tezini hayata geçirmek olarak olarak özetliyor. Kurucusu ve ilk genel başkanı Aykut Edibali 14 Ocak 2022 tarihinde yaşamını yitirdi. Edibali’nin ölümünün ardından 27 Şubat 2022 Pazar günü Ankara Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde yapılan 11. Olağan Büyük Kurultay’ın ardından, Genel Başkan Vekili görevini yürütmekte olan Cuma Nacar Millet Partisi’nin yeni genel başkanı seçildi.Millet Partisi 14 Mayıs 2023 seçimlerine katılabilme yeterliliğini tamamlamış ve seçime katılmıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 23 Şubat 2024, 18:37

    Çok değerli bir eğitimcidir kendisi

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.