Özgür Özel; “Adaylık konusunda en rahat olduğum İstanbul ve Ankara”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday değişikliği bekleyen Sarıyer ve İstanbul’un bazı ilçelerindeki tüm beklentilere son noktayı koydu. Özel adaylık konusunda; “En rahat olduğum iki il Ankara ve İstanbul ” diye konuştu.

Sarıyer’deki aday değişikliği beklentisine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dan sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel de son noktayı koydu. Özel, adaylık konusunda içinin en rahat olduğu iki ilin İstanbul ve Ankara olduğunu söyledi.

Partinin seçim sloganını “İşimiz gücümüz Türkiye, işimiz gücümüz belediyecilik” olarak açıklayan Özel, “En rahat olduğum iki il Ankara ve İstanbul. Partinin oyunun çok üzerinde bir kabul oranları var. Sıkı çalışıyorlar” dedi.

Özel, Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerin tasfiye edildiği yönündeki iddialara şu yanıtı verdi:

Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerin tasfiye edildiği hayatımda duyduğum en büyük yalan. Ahmet Akın, bir numaralı kurmayıydı. Bursa adayımız da öyle, bana karşı çok sertti. İlk onları açıkladık. Zeydan Karalar ve Vahap Seçer, bir oy alamadık. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kadar Kemal Bey’i gönülden destekleyen yoktu. 249 başkanımızdan 220’si aday oldu. Yüzde 56 oranında tekrar aday gösterildiler. Ağırlıklı olarak da Kemal Bey döneminde seçilen kişiler yeniden aday gösterildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 16 Şubat 2024, 15:32

    Chp chp olalı böyle bir başı boşluk ve ayrışma görmemiştir. Ülkenin şu durumunda bile fırsata çevirip iktidara gelemeyen chp ekibi.
    Bırak başka partiyi chp li seçmeni chp ye oy vermeyecek duruma getirdiniz. Oy kullanan taban sizlerden illallah dedi. Tamamen kongre hesaplaşması var, arkadaş genel merkezde kaç tane başkan var kaç baş var orda ?
    Nasıl olsa kazanacağız chp seçmeni bize seve seve paşa paşa oy verecek kafası var ( bu seçmeni 40 senedir istismar ettiniz) genel merkezin seçmeni tabanı umursadığı yok, paşa paşa oy verecek seçmen, aman bu seçimi kaybetmeyelim aman dincilere ülkücülere fırsat vermeyelim kaygısını tabana ve seçmene yayarak rant yapıp, seçmeni iktidar ile muhalefet arasına sıkıştırdınız, pozisyon yapmak için seçmenin zekası ile dalga geçiyorsunuz. Akraba ve iş arkadaşlarınızı alevere dalevere ile bir yerlere getirdiniz, umarım seçmen bunu yemez sizde paşa paşa partiden gidersiniz, hani ön seçim hani anket ? Ankara çankayada alevi mağduriyeti yapıp onca aday adayı varken aday müracatı bile olmayan birini aday yapıyorsunuz, onun gibi bünlerce mağdur alevi var ne olacak ? Chp li bir seçmen olarak bu seçim paşa paşa chp ye değil sizi bitirmek için akp ye oy atacağım

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.