Pandemi toplantısında koronavirüse yakalandılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sevgi Atalay’ın koronavirüse yakalanmalarının detayları belli oldu. İlçe protokolünün Cumartesi günü yaklaşık 6 saat süren bir pandemi toplantısında virüsü kaptıkları öğrenildi.

HERKES HABERİMİZİ KONUŞTU

Sarıyer bugün Genel Yayın Yönetmenimiz Bekir Batu’nun haberiyle sarsıldı. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay‘ın koronavirüse yakalandıkları ve karantinaya girdikleri haberinin SARİYERGAZETESİ.COM‘da yayımlanması gündemi belirledi. Sıcak haberimiz gündeme bomba gibi düştü. Haberimiz gerek belediye, gerekse Sarıyer genelinde büyük yankı uyandırırken ulusal basın da gazetemiz haberini peş peşe sayfalarına taşıdı. Haberimizden bir kaç saat sonra da belediye yaptığı resmi açıklama ile Başkan Şükrü Genç’in koronaya yakalandığını duyurdu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Sarıyer protokolüne Koronavirüs şoku!

PANDEMİ TOPLANTISINDA KORONA OLDULAR

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘nun yaptığı araştırmaya göre ilçe protokolünün koronavirüs kapmalarına neden olan olay Cumartesi günü yaşandı. Kaymakam Mehmet Özer, Başkan Şükrü Genç ve Sevgi Atalay’ın da aralarında bulunduğu isimler Cumartesi günü ilçe genelindeki pandemi sürecini ve filyasyon çalışmalarını değerlendirmek için geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Yaklaşık 6 saat sürdüğü ifade edilen toplantı sırasında ilçe protokolünün virüse yakalandıkları belirtiliyor. Öte yandan Kaymakam Özer ve Başkan Genç’in gelecek hafta koronavirüs aşısı olmak için daha önceden randevularının olduğu öğrenildi.

KORONA TESTİ İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Bu arada 3 ismin koronaya yakalanmasından sonra pek çok isim de test oldu. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday başta olmak üzere belediyedeki pek çok yönetici ile başkana yakın bazı isimler tek tek test yaptırdı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, Pazartesi günü Sarıyer’de yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına katıldığı sırada burada bulunan kadın mahalle muhtarları da koronavirüs testi yaptırdı. Test sonuçlarının çıkması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.