Saadet Partisi’nden 18 Mart açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünü anmak için bir basın açıklaması yaptı.

Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda yapılan basın açıklamasını sadece Sarıyer Gazetesi takip etti. Programa Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Cemal Kayabaşı ve yönetimi, Milli Gazete Sorumlusu Ahmet Demir, Teşkilat Başkanı Muammer Yüksel, Sosyal İşler Başkanı Faik Öztürk ve Saadet Partisi Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Davut Tepeyurt katıldı.

İşte Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndan Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde yapılan o açıklama:

Sayın ilçe başkanım, ilçe başkan yardımcılarım, gençlik kollarımızın mücahid erleri, kıymetli gençler, değerli misafirler ve basınımızın güzide mensupları bugün burada zaferlerle dolu şanlı tarihimizin sayfalarına altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferimizin 106. Yılını anmak için toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle Aziz şehitlerimizin ruhlarına fatiha okuyarak sözlerime başlamak istiyorum.

Tarih 18 Mart 1915, bundan tam 106. Yıl önce ırkçı emperyalist güçler gözlerini payitahta dikmiş, devrin en büyük yenilmez denen armadası Osmanlı’yı parçalayıp, Büyük İsrail’i kurma niyetiyle Çanakkale boğazına gelmişti.

Fakat planlarına katmadıkları bir şey vardı ki o da vatanı ve bayrağı için canını seve seve vermeye hazır baştan aşağıya imana sahip Mehmetçik duruyordu karşılarında. Kürt’ü, Türk’ü, Zaza’sı, Çerkez’i, Laz’ı, Arab’ı, Arnavut’u, Boşnağ’ı kanının son damlasına kadar namusunu çiğnetmedi ve bu uğurda Hakk’a yürüdü. Çünkü Çanakkale ümmetin müdafaasıdır.

Çanakkale tarihimizdeki tüm zaferlerinde olduğu gibi iman, aşk ve azmin zaferidir.
Çanakkale, İslam kardeşliği ve İslam Birliği’nin zaferidir. Çanakkale maddi üstünlüğün, manevi üstünlüğe yenilgisidir.

18 haçlı seferini püskürtmüş olan bu necib millet, Çanakkale’de genci, yaşlısı, kadını, çocuğu ile topyekûn olarak düşmana karşı göğsünü siper edip, şehadete koşmuş ve bir destan yazmıştır.

Bu zafer hakkın batıla galebe çalmasını sağlamış ve her yaşta insanımızın örnek alması gereken bir destandır. Seyyid çavuş, Bigalı Mehmed Çavuş, Nezahat Onbaşı, Ezineli Yahya Çavuş, 13-15 yaşındaki çocuk askerler ve daha nice kahramanlar vardır Çanakalle’de. Cenab-ı Allah tüm şehidlerimize rahmet eylesin.

Çanakkale’de ırkçı emperyalizmin planları, iman abidesi Mehmetçiklerimiz karşısında hezimete uğradı fakat payitaht Mondros Mütarekesi’nin imzalanması ile fiilen işgal edilerek, Mekke, Medine, Kudüs emperyalizmin tasallutu altına girmiştir.

Filistin topraklarında İsrail’i kurma çalışmaları başlamıştır. Koca bir İslam Birliği 60 kadar parçaya bölünmüştür. Bugün vatan toprağımızda bulunan NATO üsleri, Füze kalkanı ve Patriot rampaları şehit dedelerimizin kemiklerini sızlatmaktadır. Irkçı ve bölgeci yaklaşımlarla Çanakkale Ruhunu anlamak mümkün değildir.

Biz ecdadımızla iftihar ettiğimiz kadar, ceddimizin de bizimle iftiharı için çalışmamız gerekiyor. ‘Çanakkale geçilmez’i dağa taşa yazmak yetmiyor. Boğaza yazdığımız Çanakkale geçilmez ile, attığımız Çanakkale geçilmez manşetiyle, okuduğumuz Çanakkale geçilmez şiiriyle Çanakkale geçilmez olmuyor. Bir zafer günü de olsa, acı da olsa; Çanakkale’nin sinsice geçildiğini görmek ve bilmek gerekiyor.

Bugün 18 Mart 2021..
Yedi düvel, bankalarla geçti Çanakkale’yi.
Yedi düvel, AB normlarıyla, AB Bakanlığı’yla geçti Çanakkale’yi.
Yedi düvel, Milli Eğitim müfredatlarıyla, boşanma rakamlarıyla, lgbt-i dernekleriyle, İstanbul sözleşmesiyle, uyuşturucu kullanma yaşlarıyla geçti Çanakkale’yi.
Yedi düvel, milli piyango ile, iddaa ile, spor toto ile geçti Çanakkale’yi!
Yedi düvel, tek tek özelleştirmelerle bütün tesislerimize, limanlarımıza, fabrikalarımıza, yer altı ve yer üstü zenginliklerimize el koymak suretiyle geçti Çanakkale’yi.
Yedi düvel, futbol aşkıyla, fanatizmle, Survivorlarla, ahlaksız televizyon dizileriyle, inancımızla, tarihimizle, millet olma benliğimizle savaşan programlarla geçti Çanakkale’yi.
Yedi düvel, bize tarihimizi unutturarak, gündemimizden İslam Birliği’ni silerek geçti Çanakkale’yi.
Tankıyla, tüfeğiyle, amiral gemileriyle, zırhlılarıyla, çağın yenilmez denilen donanmasıyla Çanakkale Boğazı’na gömülen yedi düvel, kuzu postuna bürünüp dostumuz kılığında aştı Çanakkale’yi.
Tek dişi kalmış garbın afakının sanal büyüsüne kapıldıkça, onlarla dost oldukça, onları taklit ettikçe, onlarla işbirliği yaptıkça geçildi Çanakkale.

Sinsice yürütülen yedi düvel stratejileriyle; kutuplaştırılarak, birbirimizden koparılarak Çanakkale geçildi.
Şimdi dünyanın yeniden Çanakkale zaferinin ruhuna ihtiyacı vardır. Şimdi dünyanın Millî Görüş ruhuna ihtiyacı vardır. Bir buçuk milyar İslam âleminin ve yedi buçuk milyar dünya nüfusunun bu ruha ihtiyacı vardır.
Bütün bunlara rağmen Yahya çavuşların , Seyit onbaşıların ve Nene hatunların aşkı, inancı, azmi ve ruhu devam etmektedir. Çanakkale’de ki ruh ne muhafazakârdır ne de milliyetçidir. Çanakkale’de ki ruh Millî Görüş ruhudur.

Saadet Partisi Sarıyer Gençlik Kolları olarak ; YAŞANABİLİR TÜRKİYE’yi, YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE’yi ve YENİ BİR DÜNYA’yı kuracağız. İşte o gün yeniden “Çanakkale Geçilmez” olacak. Şehidlerimize Cenab-ı Allah’dan rahmet niyaz ediyor. Hepinizi saygı ve hürmetlerimizle selamlıyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.