Şafak Kılınç, Rumeli Feneri Muhtarlığı’na adaylığını açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rumeli Feneri’nde 4 dönem muhtarlık yapan Şafak Kılınç, 31 Mart seçimlerinde mahallesinden yeniden muhtar adayı oldu. 150 yıllık Rumeli Fenerli olduğunu söyleyen Şafak Kılınç; “Doğduğum büyüdüğüm mahallemi ve tüm sorunlarını biliyorum. Kazandığım tecrübelerimle bu sorunları çözmek için yeniden göreve talibim” diye konuştu.

Sarıyer’in en uç mahallelerinden Rumeli Feneri Mahallesi’nde 20 yıl boyunca muhtarlık yapan Şafak Kılınç önümüzdeki muhtarlık seçiminde yeniden aday oldu. 59 yaşındaki doğma büyüme Rumeli Fenerli olan Kılınç, “150 yıllık atadan buralıyız. Mahallemizi dünü, bugününü çok iyi biliyoruz. 4 dönemlik muhtarlık tecrübemle yeni dönemde de mahalleme hizmet etmek istiyorum. Rumeli Feneri’nin ve vatandaşlarımızın sorunlarının takibini yapacağım. İlgili kurumlar, belediyeler ve diğer resmi kurumlarla sürekli koordinasyon halinde olarak sorunlarımızı üst makamlara taşıyacağız” dedi.

MAHALLEMİZİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ!

Koç Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerimizle mahalle sakinlerimiz arasında sosyal birlikteliği arttıracak projeler yapmak istediğini söyleyen Şafak Kılınç şunları dile getirdi; “Mahallemizdeki vatandaşlarımızın emekli maaşları ve diğer banka işlerinde sıkıntı yaşamaması için mahallemize ATM kazandırmak istiyoruz. Bakımsızlıktan eskiyen halı sahamızı yenilemek ve gençlerimizin kullanabilecekleri bir tesis yapmak istiyoruz. Limandan ve fenerden denize akan fosoptik sorununa çözüm bulmak niyetindeyiz. İSKİ yetkilileriyle sorunun çözümü için gerekli görüşmeleri ve resmi süreci yönetmek istiyoruz. Daha önceden yetkili makamlardan aldığımız söz üzerine Rumeli Feneri İlköğretim Okulu’nu göreve gelir gelmez yaptırmak istiyorum. Köy içinde özellikle hafta sonlarında yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlamak için limana inişte alternatif yol yapılması çok acil bir ihtiyacımız. Mahallemizin bu beklentisini mutlaka çözüme kavuşturacağım. Ayrıca mahalle sakinlerimizin yürüyüş yolu olarak bilinen mahalle girişinden köprü yoluna kadar bölüme yaya kaldırımı yapılmasını sağlamak istiyoruz. Mahallemizdeki sokak köpeklerinin aşılanması için belediyemiz ile koordineli çalışacağız” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.