Sarıyer SHM Müdürü muhtarlarla buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın çalışma ve girişimleri ile Sarıyer’de hizmete giren Sarıyer Sosyal Hizmetler Merkezi (SHM) yetkilileri, Sarıyerli Muhtarlarla buluştu.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen buluşmaya Sarıyer Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mesut Ocak, AK Parti Sarıyer Sosyal Hizmetler Birim Başkanı Ömer Gürçay, Sarıyer Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serap Kök ve Sarıyer Muhtarlar katıldılar. Merkezin faaliyetleri ve Sarıyerli yerel yöneticilerle yapılacak işbirliği hakkında bilgi veren SHM Müdürü Mesut Ocak “Sarıyer’i seven genç ve alanında uzman kişilerden oluşan ekibimizle dezavantajlı grup içinde yer alan çocuklar, kadınlar, engelliler, yaşlılar ve bakıma muhtaç vatandaşlara hizmet veren bir kurumuz” dedi.

“TÜM EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Muhtarlar adına ilk söz alan Sarıyerli Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, “Daha önceden Kağıthane’den destek aldığımız Sosyal Hizmetler Merkezi’nin Sarıyer’e kazandırılmasında büyük emeği olan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı başta olmak üzere, Sarıyer Kaymakamlığı’na ve tüm emek verenlere teşekkür ederiz” dedi. Program Sarıyerli muhtarların görüş bildirmeleri ve soru sorularıyla devam etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.