Sarıyer’de Cumhur İttifakı bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ilçe binasında ziyaret etti. Oldukça verimli geçen buluşmada Sarıyer ve Türkiye gündemine yönelik sohbet edildi.

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, Cumhur ittifakı olarak AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ile bir araya geldi.  Buluşma AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşti. Ziyarette Sarıyer gündemine ilişkin konular üzerine konuşuldu ve istişare edildi.

SARIYER’İN SORUNLARINA YÖNELİK SOHBET EDİLDİ

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen Cumhur İttifakı buluşmasına dair MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar; “Cumhur İttifakı olarak AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun beyefendi ile istişare toplantımızda Sarıyer’imizin sorunlarına yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi. Öte yandan Sarıyer’deki ziyaretlerde ulaşılan vatandaşların ve esnafın talep, beklenti ve önerileri de değerlendirildi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar’ı ve ilçe yöneticilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.  MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar ise AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.