Sarıyer’in dev anketinden Prof. Dr. Osman Devrim Elvan çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SARİYERGAZETESİ.COM’un yaklaşık 3 hafta devam eden dev anketi sonuçlandı. Takipçilerimize “CHP’den kimi belediye başkan adayı görmek istiyorsunuz” diye sormuştuk. 16 aday adayının isimlerini anket listesinde yayınlamıştık. Anketimizin gerçekçi olması ve aynı cihazdan sadece tek oy kullanılması için; spam ve hileli tüm oylar yapay zeka yazılımı sayesinde belirlenerek, bu şekilde yapıldığı tespit edilen tüm oylar geçersiz sayıldı. Toplamda 42,989 oy kullanıldı. Bu oyların 23.780 adedi spam ve yurt dışı vpn ile atılan tekrar oylar. Aday adaylarına özellikle İsrail, İngiltere, Amerika, Hollanda merkezli VPN sistemler üzerinden 17 binden fazla oy teşebbüsü bulundu. $3.750 dolar değerinde ki oylama sistemleri için geliştirilen yapay zeka tespit sistemi kullanıldı. Böylece tam 19 bin 209 tekil kişinin oy kullandığı, Sarıyer’in en gerçekçi anketi ortaya çıktı. Anketimizde en çok oyu %27 ile  5 bin 135 oyla Prof. Dr. Osman Devrim Elvan aldı… Onu; Mehmet Deniz, Hüseyin Coşkun, Şükrü Genç ve Oktay Aksu izledi.

İŞTE 16 ADAY ADAYI VE ALDIKLARI OYLAR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Sarıyeri tek kalkındıracak kişi devrim elvan olacaktır.oylarımız sana başkanım başka kimseye oy yok

    Cevapla
  2. 3 Ocak 2024, 19:12

    Geçersiz sayılan oylar hakkında
    Oylama ve anketi manipüle etmek isteyen hareketler filtreye takılmaktadır, oylamanın şeffaflığı korunmaktadır.
    Yapay zeka filtre sistemimiz spam ve gerçek oyları ayırt edebilecek kadar akıllıdır.

    Çok komiksiniz
    Ak partinin aday adayları anketinde 7000 oyu tek kalemde alan şems çakıroğlunun bot hesaplardan yapılan kullanımları neden algılamadı acaba
    Halbuki Hüseyin Coşkun ve Halil İbrahim kurşun arasında süper bir rekabet vardı
    Hile hurda heryerimizi sarmış 😀

    • 4 Ocak 2024, 16:11

      Selamlar,

      sistem adaylara göre veya oy sayılarına göre hareket etmiyor, insan değil sonuçta. Algoritma ile çalışan yapay zeka destekli bir filtre bulunmaktadır. Devam eden süreçte şuan ki durum da 23.301 oy atılmış bulunuyor fakat 12.883 oy geçersiz. Geçersiz oyların yüzde 87si evet belli bir adayın fakat anket henüz sonuçlanmadı. Tüm istatistikleri anket sonuçlandığında sariyergazetesi.com dan öğrenebilirsiniz.

  3. 29 Aralık 2023, 20:14

    Olması gereken bir Sonuç. 👍👏👏👏
    Devrim Elvan Sarıyer için hayırlı olacaktır

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.