Sivaslılardan dev iftar buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu,  Sivas Konfederasyonu ve Sarıyer Sivaslılar Derneği’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katıldı.

Pazar günü gerçekleştirelecek, 31 Mart yerel seçimler öncesinde Sivaslılar Konfederasyonu Başkanı Metin Yarım ve Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu’ya tam destek veriyor. Sivas Konfederasyonu ve Sarıyer Sivaslılar Derneği’nin ev sahipliğinde, Cumhuriyet Mahallesi’nde  Armoni salonunda iftar programı düzenlendi. Sivaslılar ile birlikte orucunu açan Aksu, kendisine destek olan Sivaslılara ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Sivas Konfederasyonu ve Sarıyer Sivaslılar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine CHP Sarıyer Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Sarıyer İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolu Başkanı Sunay Sevinç, Meclis Üyeleri, Sarıyer Sivaslılar Dernek Başkanı Ali Genç, Sivaslılar Konfederasyonu Başkanı Metin Yarım ve çok sayıda Sivaslı vatandaş katılım sağladı.

“İYİ NİYETLİ VE DÜRÜST BİR ADAYI HİÇBİR PARTİ ÇIKARTMADI”

Davetlilere hitaben konuşmasını yapan, Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç: “Şimdi sizlerden özellikle ricam çok değerli Oktay Başkanımıza Sarıyer’de destek çıkmak ve onu 31 Mart akşamı Sarıyer’de çok büyük bir farkla Sarıyer Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Ben Oktay Bey’e güveniyorum, inanıyorum ve çokta yakından takip eden birisi olarak söylüyorum ki bu kadar temiz, iyi niyetli dürüst bir aday hiç bir parti çıkartmadı. Onun için biz yanındayız. Biz her zaman hemşehrilerimizi tutarız ama en iyi adayları tutarız. Yani bize göre çok doğru ve düzgün bir aday var. Ben ve benim gibi düşünen bir çok arkadaşlarım ve Sivaslıların desteği Oktay Aksu ile beraber. Benim Ali Genç olarak Sarıyer’deki adayım Oktay Aksu’dur. Daha önce Şükrü Bey’e de iki dönemde iki sefer oy veren birisi olarak konuşuyorum maalesef Şükrü Bey çok ayıp etti. Gerçekten bu davranışı ile hem partisine hem de Sarıyerlilere ihanet etti. Şunu herkes çok net bilsin ki Şükrü Genç kendi nefsi için aday olmuyor, olmak zorunda bırakılıyor. 31 Mart’tan sonra onu çok farklı şeyler bekliyor, adeta şunu söylerim ki tehtidvari bir adaydır. Çünkü son 5 senede Şükrü Genç’ten Sarıyer’de hiç bir hizmet alamadık. 5 sene önce söylemiş olduğu şunu yapacağım, bunu yapacağım bunların hiç birisini yapmamıştır. İnşallah 31 Mart’ta Sayın Oktay Aksu’yu Sarıyer Belediye Başkanı olarak göreceğiz” dedi.

“2028’E GİDEN YOLDA BU ÜLKENİN UMUTLARINI DİRİ TUTACAĞIZ”

31 Mart seçiminin, İstanbul seçimi olacağını belirten CHP Sarıyer Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, şöyle konuştu; “31 Mart’ta biz aslında yerel yönetimlerle ilgili bir seçime gidiyoruz. Sarıyer’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel merkezi tarafından aday gösterilen, benimde 2014/2019 yılları arasında Sarıyer Belediye Meclisi’nde ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev yaptığım Mustafa Oktay Aksu’ya başarılar diliyorum. Bu seçimin başka bir özelliği var. Değerli arkadaşlar, 31 Mart’taki seçim bir İstanbul seçimidir. Bütün Türkiye gözünü ve kulağını İstanbul’a dikmiş 14 Mayıs/28 Mayıs 2023 seçimlerinden sonra kırılan hayallerin, geleceğe ilişkin oluşan umutsuzluk ortamını ortadan kaldırmanın seçimi 31 Mart seçimidir. 2028’e giden yolda bu ülkenin umutlarını diri tutacağız. Türkiye’yi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti sonsuza kadar sürdürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Onun için Sarıyer, İstanbul, Beyoğlu, Beşiktaş, Bahçelievler hepsi bizim için çok önemlidir. O nedenle ben sizlere güveniyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençlere güveniyorum. Çıktığımız bu yolda Allah ayağımıza taş değdirmesin”.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik: “Bizim davamız önce hak davası, bizim davamız insanlık davası, bizim davamız memleket davasıdır. 31 Mart’ta tarihi bir seçime gidiyoruz. 31 Mart İstanbul’da yeniden halkçı belediyecilik hizmetlerinin devam etmesi için çok önemli bir seçimdir. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’yla siyasi parti olan rakibimiz arasında geçecektir. Sarıyer’de de yarış Oktay Aksu ile siyasi rakibimiz arasındaki partiyle geçecektir. Bu nedenle oylarımızı böldürmeyelim. Oktay Başkanımıza sahip çıkalım, biz kendisine kefiliz. Başkanım yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin” dedi.

“BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEĞİM”

Sivas Konfederasyonu ve Sarıyer Sivaslılar Derneği’nde Sivaslı komşularıyla iftar yemeğinde bir araya gelen CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu şu ifadeleri kullandı; “Madem ki beni Sivaslı yaptınız, ben de size anlatayım o zaman bende 25 yıldır Şarkışla Sivrialan’da arıcılık yapıyorum, tabi ki Sivaslı olacağım. Bana arkadaşlarımın hepsi kefil oldular, uzun yıllardır siyaset yapıyorum ve hem bana kefil olan bu yol arkadaşlarım ve sizler şundan emin olabilirsiniz ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göreceksiniz, başınızı öne eğdirmeyeceğim” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Mart 2024, 11:09

    Ali Genç bi kere sen Sivas’lıları temsil etmiyorsun, ve o koltuğu kendi menfaatin için kullanarak Sivaslılara büyük yanlış yaptın, hani Şükrü Genç’e diyorsun ya yanlış yaptı diye Şükrü Genç Sarıyer’de kimsenin yapamadığını yaptı 3 dönem Belediye Başkanı seçildi ve sonrasında demokratik hakkını kullanarak Bağımsız Aday oldu sen ne yaptın oğlunun siyasi kariyeri için Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanlığını kullandın. Sen önce mahallenden Muhtar adayı ol muhtar seçil sonra Şükrü Genç’e laf söyle. Ayrıca o dernek başkanlığı koltuğunu daha fazla meşgul etmeden istifa et

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.