Şükrü Genç; CHP’den istifa edip, Bağımsız Belediye Başkan Adayı oluyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bugün Sarıyer siyasetini sarsacak açıklamalar yapacak. CHP’deki aday belirleme sürecine tepki gösterileceği öğrenilen Genç, çok sayıda destekçisiyle birlikte bugün Pınar Mahallesi’ndeki Sarıyer Belediye Başkanlığı binası önünde saat 16.00‘da basın açıklaması yapacak. Dün belediye binasında yüzlerce kişiyle yapılan geniş katılımlı toplantıda, Şükrü Genç’e tam destek çıkmış ve bundan sonraki süreçte her şekilde kendisinin yanında olunacağı mesajı verilmişti.

ŞÜKRÜ GENÇ, BAĞIMSIZ SARIYER BELEDİYE BAŞKANI OLUYOR!

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘nun toplantıdan edindiği özel bilgilere göre Şükrü Genç bugün, adaylık sürecinde yaşanan olaylarla ilgili çok sert açıklamalarda bulunacak ve CHP’den istifa ederek Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adaylığını açıklayacak. Şükrü Genç’e destek olan yüzlerce kişi de partiden istifa edecek.

Sarıyer Gazetesi, ilçe siyasetini sarsan sıcak gelişmeleri yine ilk kez duyurmaya devam edecek! Bizi takip edin! Gelişmelerden haberiniz olsun!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 17 Şubat 2024, 14:50

    SARIYER KOLAY ALINMADI DEĞİŞİM BÖYLE OLMAZ BAŞARI YOKSA OLUR OYSA EKREM İMAMOĞLU İLE ŞUKRÜ BEY SARIYERİ KALE YAPTILAR VAKİT VARKEN TEKRAR DÜŞÜNÜN,
    RAKIPLERINIZ HALAY ÇEKİYOR
    SONRA HEPİMİZ ÜZÜLÜRÜZ…

    Cevapla
  2. 14 Şubat 2024, 18:47

    Sn. Şükrü GENÇ 3 dönem (her dönem) oylarını artırarak seçilmiş, böyle bir adayı hangi sebeple aday göstermeyip akp adayına belediye binası önünde ZEYBEK oynama fırsatı verirsinki ? Madem aday göstermeyeceksin ! En başından adama söyleyin arkadaş biz seni ve 2 numarayı istemiyoruz, baştan söyleseydiniz, son dakika golü mü atılır. Diyorlarki kendisi ilk seçilirken bu şekil seçtik (ancak adam o vakit belediye reisi değildi) artı belediye akp yusuf tülinde idi) sen hali hazırda başkan olan genç i son dakika haberi indirirsen bu aday seçme sürecini yönetememek demektir, ülkenin her yerinde çataralı pataralı gürültülü süreç yaptınız. Özgür özelin vaadi adayları seçimle belirlemek değilmiydi ?
    Sayın aksunun işi biraz zor gibi, bakalım belediye önünde kazanıp kim ZEYBEK oynayacak .

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.