Şükrü Genç; “En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, sosyal medya hesabından dikkat çekici mesajlar verdi. Ünlü Şair Nazım Hikmet Ran’ın sözlerini paylaşan Genç; “En güzel günlerimiz, henüz yaşamadıklarımız.” dedi.

Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da siyasi mesajlar vermeye devam ediyor. Genç, sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşım yaptı.

EN GÜZEL GÜNLERİMİZ HENÜZ YAŞAMADIKLARIMIZ!

“Sarıyer demek bir arada huzur ve barışla yaşamak demek.
Sarıyer demek tüm canlıların yaşam hakkını korumak demek.
Göreve geldiğimiz günden itibaren, temel amacımız ilçemizde yaşayan her bir komşumuz için hayatı kolaylaştırmak ve daha yaşanılır kılmak oldu.
Ne güzel söylemiş Nazım Hikmet:
“En güzel günlerimiz,
Henüz yaşamadıklarımız.”

Şükrü Genç

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 14 Mart 2024, 10:01

    Egonun, kişisel çıkar hesabının, hırsın, ben varsam demokrasi, yoksam batsin bu dünya’nin prototipi. Iyice tanimak lazım.
    3 donem partili olarak secilince tamam, artık çekil denince partiden kötüsü yok. Hani parti disiplini? Arıkoy’de, Uskumrukoy’de madenci talanı, Atatürk Kent Ormanı bitisiğinde, bir “üniversite”ye peşkeş çekilmek istenen ve orman gönüllülerinin gece gündüz uğraşmasıyla durdurulan, karsısındaki 30 yıldır kaba inşaat olarak duran enkazın birdenbire bir otel zinciri tarafından alınıp önündeki ağaçların gözünüzün önünde ve tüm uyarılarımıza rağmen kesilmesi…daha çok, pek çok.
    Yetmedi mi?

    Cevapla
  2. EN GÜZELGÜNÜMÜZ ŞÜKRÜ NÜN BİR DAHA OLMAYACAĞI GÜNLERİMİZDİR. UTANMAZ HERİF.

  3. 9 Mart 2024, 07:10

    Aynen Katiliyorum Halkla bu Iletişim Kazanimlarimizi Kaybetmek Istemeyiz Tabi ki Arti Başka Adayların Belirlenmesinde Hatay Köy Okulları ihalelerinde Kimlerin Rantı olduğu Ve Çıkan tapular halkın ne düşündüğü isteğidir. Alts Olan.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.