Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı: İSMET TEMEL

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı İsmet Temel oldu. Sarıyer’in sevilen isimlerinden olan iş adamı Temel, “Sarıyer’in sorunlarını çözmek için adayım. İlçemizin sıkıntılarını burada yaşayan birisi olarak yakından biliyorum. Tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyorum” dedi.

Sarıyer’in sevilen simalarından iş adamı İsmet Temel, Yeniden Refah Partisi’nden Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Giresun Şebinkarahisar doğumlu olan ve 20 yıldır Sarıyer’de yaşayan İsmet Temel, tüm vatandaşlardan destek istedi. Sarıyer’in sorunlarını iyi bildiğini ve çözüm önerileri olduğunu vurgulayan Temel; “Biz Sarıyer’i ve Sarıyer halkını çok seviyoruz. Yeniden Refah olarak herkesin oyuna talibiz. Daha yaşanılabilir bir Sarıyer için hep birlikte çalışacağız. Bütün Sarıyerli hemşerilerimizden destek istiyoruz” diye konuştu.

İSMET TEMEL KİMDİR?

1973 yılında Giresun Şebinkarahisar’da doğdu. Evli ve 4 kız çocuk babası. İş insanı müteahhit aynı zamanda turizm ve otel restorasyon alanında 20 yıldır hizmet veriyor. Şebinkarahisar İmam Hatip Lisesi mezunu. Sarıyer Refah Partisi Gençlik Kolları / Yönetim Kurulu Üyesi 1993-1994, Sarıyer Şebinkarahisarlılar Derneği / Başkan Yardımcılığı…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. HAYIRLI OLSUN, YOLUNUZ AÇIK OLSUN MEVLA MUVAFFAK ETSİN

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.