Yeniden Refah’tan anlamlı ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nca, Sarıyer Gazetesi’ne anlamlı bir ziyarette bulunuldu. Yeniden Refah partililer, Sarıyer Gazetesi ekibinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladılar.

Yeniden Refah Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Sarıyer Gazetesi’ne 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulundular. Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Yeniden Refah Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Kızıltepe, Yeniden Refah Sarıyer İlçe Teşkilat Başkanı Nuray Aydın ve Yeniden Refah Sarıyer STK Birim Başkanı Arife Terzi yer aldı.

Sarıyer Gazetesi ekibinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Yeniden Refah Partililer, kendilerine çalışmalarında başarılar dilediler. Yeniden Refah Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Kızıltepe, yerel gazeteciliğin önemine dikkat çekerek Sarıyer Gazetesi’nin bu konuda haberleriyle öne çıktığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Kadın Kolları’nın ziyareti günün anısına çekilen fotoğraf ve gazetemize hediye takdimiyle sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.