Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Regaip Kandili vesilesiyle Sarıyerli vatandaşlara ve esnafa helva ikramında bulundu.
Sarıyer’de sahada sürdürdükleri çalışmalarla vatandaşların sevgisini kazanan Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, bu kez de Regaip Kandili vesilesiyle ikramda bulundu. Sarıyer Merkez’de açtıkları stantta Regaip Kandili ve Osmanlı Haftası çalışması yapan Yeniden Refah Partililer yoğun ilgi gördü.

Programda Yeniden Refah Partisi İl Seçim İşleri Başkanı ve Sarıyer Sorumlusu Zekiye Fazilet Orman, Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Kızıltepe, Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Erbay, Yeniden Refah Partisi Teşkilat Başkanı Dilek Bayrak yer aldı.

Regaip Kandili vesilesiyle Sarıyer halkına ve esnafına helva ikramında bulundular. Bunun yanı sıra Yeniden Refah Partisi’nin Sarıyer’de gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgi vererek tanıtım broşürleri de dağıttılar. Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ve Yeniden Refah Partisi İstanbul İl yönetiminden de katılımın olduğu program kapsamında üyelik çalışmalarına da yer verildi. Partiye yeni üyeler kazandıran Yeniden Refah, oldukça samimi bir şekilde sohbet ederek vatandaşların dertlerine de ortak oldular.






