1.Amatör Futbol Ligi İkinci Haftaya Bakış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temsilcilerimiz, haftayı 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak kapattılar. Poligon Fethiyespor haftayı bay geçti.

*R.Kavağı-Haznedar Çetinkaya=5-0

R.Kavağı iki maç sonunda yenilgisiz 4 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Kadrosunda tecrübeli isimleri barındıran R.Kavağının grubunda iddialı olması bekleniyor.

*Emirgan-Halil Rıfatpaşa=2-3

İlk maçını deplasmanda kazanmış olan Emirgan grubun güçlü takımlarından H.Rıfatpaşa’ya 3-1’lik skorla boyun eğdi. H.Rıfatpaşa’nın kalesini tanıdık bir isim olan İstinyeli 40 yaşındaki tecrübeli Hasan Öztürk korudu. Tecrübeli golcü Engin Yüksek Emirgan adına gollerine devam etti. Engin Yüksek iki maçta da gol atmayı başardı. Emirgan iki hafta sonunda grubunda 3 puanla altıncı sırada yer alıyor.

*Bahçeköy Spor-Kanarya=1-2

Bahçeköy ilk iki hafta sonunda henüz galibiyetle tanışamadı. Grubunda dokuzuncu sırada yer alıyor.

Pınarspor-Kadırga=1-1

Sezona deplasman galibiyeti ile başlayan Pınarspor ikinci hafta maçında kendi sahasında 1 puanı gol rekortmeni Can Dizdar’la kurtardı. Can talihsiz sakatlıklar sonrası yaklaşık 1 yıl sonra attığı golle bay gol geri döndü dedirtti. Can, en son 29 Ocak 2023 tarihinde Ferahevler-Sağmalcılar maçında gol sevinci yaşamıştı. Can’ın Pınarspor forması ile bir maçta 13 gol atma başarısı da amatör kümlerde bir rekor olarak gösterilmişti. Pınarspor grubunda ilk iki hafta sonunda yenilgisiz 4 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Bahçelievler Futbol Atletik-Reşitpaşa=0-0

Sezona galibiyetle başlayan Reşitpaşa ikinci hafta maçında grubun iddialı ekiplerinden Bahçelievler FA deplasmanında 1 puan alarak puanını 4’e çıkararak üçüncü sırada yer aldı. Reşitpaşa’nın oturmuş ve tecrübeli kadrosu ile bu yıl SAL’a yükselme ihtimali yüksek gözüküyor.

Ferahevler-Havataş Spor=4-1

Yenilenmiş kadrosu ile lige fırtına gibi giren Ferahevler farklı skorlarla iki de iki yaptı. Grubunda 6 puanla lider durumda olan Ferahveler’de Batuhan Atakul hat-trick yaparak yıldızlaştı. Green Soldiers taraftar grubunu Ferahevlerin itici gücü olmaya devam ediyor.

3.Hafta Maçları:

Neslişahspor – R.Kavağı

Balatspor – Emirgan

Yahya Kemal – Bahçeköy Spor

Akşemsettin Parseller Sk – Pınarspor

Reşitpaşa – Esenyurt Acarspor

Çıksalınspor – Ferahevler

Esenler – Poligon Fethiyespor

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.