Ali Genç: “Sarıyer’i hep birlikte yöneteceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Genç, Sarıyer’de yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sarıyer için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çeken Genç, samimi açıklamalarda bulunarak “Sarıyer’i hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Spor Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Sarıyer’in sevilen isimlerinden Ali Genç, Korupark’ta verdiği kahvaltılı basın toplantısında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Sarıyer Gazetesi Facebook hesaplarından canlı yayınla açıklamaları okurlarımıza ulaşan Genç, ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

İşte Sarıyer Spor Kulübü Başkan adayı Ali Genç’in açıklamasından satır başları:

Öncelikle eski çok kıymetli yöneticilerimiz, başkanlarımız ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Her gelen yönetim başarılı olmak ister. Ancak futbol kulübümüzün olağanüstü kongre karara alması münasebetiyle Sarıyerli çok kıymetli gerek büyüklerimizden gerekse çok kıymetli isimlerden çok önemli ölçüde “Sen de olmalısın Ali başkan” diyenler oldu. Allah nasip ederse kongrede Sarıyerlilerin karşısına aday olarak çıkacağım. Ben buradan Sarıyer kongresinin değerli delegeleri, Sarıyer camiamızın kıymetli seyircileri ve tribün liderleri hepsini selamlıyorum.

“SARIYER İDDİALI BİR TAKIMDIR”

Sarıyer Spor Kulübü çok uzun yıllardır 2.ligde top oynamaktadır. Ben bunu çeşitli defalarda söyledim Sarıyer Spor Kulübü’ne yakışmıyor. Sarıyer geçmişiyle ve seyircisiyle iddialı bir takımdır. Gerçekten her şeye layık olan bir semt takımıdır. Dolayısıyla bu takımın bugünkü olduğu yerde olması hiçbir Sarıyerli için mümkün değildir. Kulübü yakından tanıyan birisi olarak yönetime geldikten sonra bahanelere sığınmadan “acaba neler yapabiliriz” diye düşünüyoruz. Karşınızda tek başıma açıklama yapıyorum ama yönetim için arkadaşlarımızla görüşmelerimiz oldu. Daha birçoklarıyla da olacak. Maddi manevi kim Sarıyer Spor Kulübü’ne destek olmak isterse dışarıdan muhalefet etmeden gelsin el ele verip Sarıyer’i şampiyonluğa götürelim. Kulüp üzerinden kişisel beklentileri olmayan yönetici arkadaşlara kapımız sonuna kadar açıktır. Bu anlamda güzel bir yönetim kurulu oluşturmak istiyoruz. Bizden önceki yönetim kurulu ve başkanlarımıza da teşekkür ederim. Çok kısa bir sürede ellerinden geldiğince güzel bir takım oluşturdular. Ben başkan çok iyi yöneticiler kötü diyecek bir insan değilim. Çünkü yöneticiler iyiyse başkan da iyidir. Bahaneye hiç sığınmamak gerektiğine inanıyorum. Ben bu görevi bıraktığım gün bu benim tercihimdir. Bir başarısızlık varsa hepimizindir.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR”

Sarıyer Spor Kulübü olarak kapımız herkese açıktır. Kimseye kapıyı kapatmıyoruz ancak spor kulüpleri gerçekten siyasetin olmaması gereken yerlerdir. Siyasetçileri dışlama gibi bir durum söz konusu değildir. Onlar da Sarıyer’e hizmet veriyorlar. Kulübümüzün kapısı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da, Sayın İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na da, Sayın Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e de sonuna kadar açıktır. Biz hepsiyle ağabey kardeş olmak istiyoruz. Kişisel dostluklarım hepsiyle iyidir ancak bugüne kadar hiçbir siyasi ile görüşmedim.

“SARIYER’İ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Allah nasip eder ve Sarıyer Spor Kulübü başkanı olursam Sarıyer’i basınıyla, Sarıyer’in saygıdeğer iş adamlarıyla yöneteceğiz, Sarıyerli cefakar kardeşlerimizle yöneteceğiz… Bunun için aday olduk. Kulüplerde ekonomik krizler zaman zaman olur. Biz bu krizleri yönetebilecek kapasitede bir başkan adayıyım. Dışarıdan yardım gelse de gelmese de bugün aldığımızdan daha kötü bırakmam. Bu benim Ali Genç sözümdür. Bu kulübü play-off’a taşıma mecburiyetimiz var. bunu yapabilirsek tüm Sarıyerlileri mutlu eder. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Başkan olursam bu benim için de geçerlidir. Sarıyer’e hizmet aşkıyla yananları biz alırız başımızın üstünde taşırız. Sarıyer’e köstek olanlara da, o köstebeklere bir daha yerlerinden çıkmamak üzere oraya gömeriz. Hiç kimseye Sarıyer ile oynatmayız. Sarıyerli bir başkan olarak Çayırbaşı’nda top oynamış bir kardeşinizim. Futbolun neler götürüp neler götürdüğünü de biliriz. O günlerde top oynadık bugün zararlı alışkanlarımız yok.

“HERKESTEN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMASINI İSTİYORUZ”

Herkesten Sarıyer için taşın altına eline koymasını istiyoruz. 1.Lig hedefimiz çok kısa zamanda olmalı ve maksimum 2 sene içerisinde de süper lige çıkmamız gerekiyor. Futbol torpille oynanmaz. Bu yetenek işidir. Ben kendi çocuğumu ya da torunumu bu takıma sokarsam yetenekli gariban çocukların hakkını yemiş oluruz. Torpilin olmadığı bir ortam sağlarız. Yetenekli oyuncuları ve Sarıyer’e kazandırabileceğimiz her şeyi kazandırırız. Sarıyer’i ben değil kim olursa olsun şampiyonluk için bir takım kurmak zorundadır. Kulübün önünü tıkayamayız.

“SPORA YAPILAN YATIRIMI HİÇ KİMSE UNUTMAZ”

Sarıyer Spor Kulübü, Sarıyer’in en değerli markasıdır. Sarıyer’de hiç kimse spora yapılan yatırımı unutmaz. Hiçbir kapıya para dilenmek için gitmeyiz. Kimse böyle bir beklenti içinde olmasın. Ama herkesle çalışmak istiyoruz. Sarıyer için her şey daha güzel olacak. Herkes tribünlerde yerini alsın. “En büyük Sarıyer, şampiyon Sarıyer” diyerek play-off’a uçuralım.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.