Ali Genç; “Yeniden aday olmayacağım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü ile ilgili Koru Park’ta gazetecilere basın açıklaması düzenleyen Ali Genç, kongrede aday olmayacağını ancak sürecin içerisinde kalmaya devam edeceğini söyledi. Ali Genç, “Gerekirse kulüp için top toplayıcısı bile olurum ama kulüple bağlarımı koparmam.” dedi.

Sarıyer Spor Kulübü’nün son kongresinde ellerinde 2 ayrı liste olmasına rağmen listeleri vermelerinin engellendiğini iddia eden Ali Genç, Sarıyer’de bir amatör kulübün başına geçmek istediğinin mesajını verdi. Saffet Akkoyun’a destek vereceklerini ifade eden Genç, şirketleşme sürecindeki beklentilerini de anlattı. Ali Genç, “Ben büyük bir özveri göstererek Sarıyer’in çocuklarına sahip çıktım. Bu çocuklarımızı profesyonel yaptım. Sarıyer’in evlatları olsun istedik. Şirketleşse de bu çocuklara sahip çıkılmalı.Ben Saffet Başkana her konuda destek veririm, şirketleşme yapıldığında herkesin hissesi olsun. Tribündeki çocukların da hissesi olsun. O sessiz kahramanlara da sahip çıkılmalı.” diye konuştu.

“14 MİLYON 800 BİN LİRA BORÇLA ALDIK”

Ali Genç; “Görünen 14 milyon 800 bin lira borçla aldık. 4 tane de bizden önceki icralar vardı. Bunun üzerine borç bırakmadık. Ayrıca para kazanabileceğimiz oyuncularımız var. Biz bunları dışarıdan alsak 10 milyona alamayız. Biz bunu yapmadık. Benim şahsımın kulüpten alacağı yok. Benim bildiğim Saffet Akkoyun bu kulübü alırsa daha güvenli olur, kulüp emin ellerde olur. Ben ona güveniyorum. Ben kulübün şeffaf bir şekilde şirketleşmesinden yanayım” diye konuştu.

“Bizim yapacağımız şirketleşmede yüzde 51 kulüpte kalacak, yüzde 49 kalacaktı. Diğer hisseler ise Sarıyerlilere dağıtılsın istiyorduk. Ali Genç yönetiminin bu kulübü şirketleştirip birilerine peşkeş çekmek gibi bir düşüncesi hiçbir zaman olmadı, olamazdı.Bizim amacımız kulübü halkımıza açmaktı” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 25 Haziran 2023, 21:18

    Yine ne dümenler dönüyor… Sarıyer Spor Kulübünün borcu Ferhat Göçer’in (ortalama) 1 konser gelirini geçmemeli geçiyorsa şayet orada bi sıkıntı vardır

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.