Ali Genç’ten basın açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, Olağanüstü Kongre sürecine yönelik bir basın açıklaması yaptı. Genç, “Şahsım olarak yönetime aday olacak arkadaşlarımızı her Sarıyerli gibi destekleyeceğim” dedi.

Ali Genç basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Sarıyerliler;

09.07.2023 tarihinde yapılacak olan Sarıyer Spor Kulübü Olağanüstü Kogresinde aday olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Ümidim ve dileğim odur ki, bu kongrenin birlik ve beraberlik içinde geçmesi, şirketleşme kararı da bu kongrede alınarak %51 hissenin Sarıyer Spor Kulübü’nde kalması şartıyla %49 hissenin ise Sarıyerli iş insanları ve taraftarlarımızın bu hisselerden alması ile kulübümüzü ekonomik olarak desteklemeleri ve geleceğimizi aydınlığa taşımalarıdır!

Şahsım olarak yönetime aday olacak arkadaşlarımızı her Sarıyerli gibi destekleyeceğim. Aday olduğumuz kongrede maalesef şirketleşme konusunda bize destek verilmemesi üzerine adaylıktan çekilmiştik.

O günden bugüne kadar herkes bilmelidir ki, ekonomik olarak kulübümüz önemli zararlar görmüştür.

Bu sürecin uzaması kulübümüzü daha çok zarara sokmaktadır.

Bu konuyu daha fazla uzatmadan Onursal Başkanımız Sayın Saffet Akkoyun başkanlığında kurulacak yönetim tarafından kulübümüzün önünün açılması ve bir daha Sarıyer Spor Kulübü’nün ekonomik zorluklara kalmaması en büyük dileğimizdir.

Saffet Akkoyun’un bize vermediği desteği, biz ona veriyoruz!

Bu mevzunun ivedilikle son bulması ve maddi desteklerin ise yapılacak şirketleşme sonrası hisse alımları ile sağlanması kaçınılmaz bir gerçektir.

9 Temmuz’da yapılacak kongrede bu konuda kesin bir karar alınması sağlanmalıdır. Bu süreçte sosyal medyada hiç kimsenin yıpratılmaması gerekmektedir.

Özellikle bilinmesini istirham ediyorum, şahsımın basın açıklaması hariç bir beyanatım olmamıştır.

Kongre tarihinde İstanbul dışında olacağımdan, Genel Kurulumuzun kulübümüze ve tüm Sarıyerimize hayırlı olmasını diliyorum.

ALİ GENÇ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.