BSL’de 23. Raund: Darüşşafaka Lassa – Onvo Büyükçekmece

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta sonu 11. galibiyetine ulaşarak play-off takibini sürdüren Darüşşafaka Lassa, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 23. haftasında Onvo Büyükçekmece’yi konuk edecek.

Fruitt Extra Bursaspor’u 98-92 mağlup ettikten sonra Bahçeşehir Koleji deplasmanını da 84-79‘luk skorla kazanarak ligin 6. sırasındaki yerini koruyan Daçka, 3 Nisan Pazartesi günü saat 18:00’de oynayacağı Onvo Büyükçekmece maçıyla birlikte art arda üçüncü galibiyeti için forma terletecek. Volkswagen Arena’da oynanacak karşılaşmanın bilet satışları, Mobilet internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden devam ediyor.

Darüşşafaka Lassa, Onvo Büyükçekmece ile BSL’nin 8. haftasında deplasmanda karşılaşmış, Markel Starks’ın 20 sayı kaydettiği karşılaşmadan 83-70’lik skorla galip ayrılmıştı. Gabriel Olaseni’nin 15 sayı, 11 ribaund ile, Ercan Osmani’nin ise 16 sayı ve 11 ribaund ile double-double yaptığı maçla birlikte Daçka, üst üste üçüncü galibiyetini almıştı. Ayrıca bu galibiyetle Darüşşafaka Lassa, Onvo Büyükçekmece’ye karşı üst üste üçüncü kez galip gelmişti.

Daçka’da geride kalan 22 haftalık lig maratonunun en skorer oyuncusu, 13.5 sayı ortalamasıyla Doğuş Özdemiroğlu oldu. Asist ve Top Çalma kategorilerinde de takımına liderlik eden kaptanı Markel Starks 13.4 sayı ortalamasıyla izlerken, Gabriel Olaseni de 12.2 sayı ve 7.6 ribaund ortalamalarıyla dikkat çekiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.