Büyükdere Spor Kulübü sahalara hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Spor Kulübü, sporcuları için hazırlanan formalarını alarak yeni sezonda sahalara çıkma hazırlıklarına başladı.

Büyükdere Spor Kulübü Başkanı Mücahit Menekşe’nin ev sahipliğinde Büyükdere çay bahçesinde bir araya gelinen programa Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu ve gazetenin ekibi, Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Lale Tunç, Büyükdere Surp Hripsimyants Kilisesi Vakfı Başkanı Murat Süme katıldı.

Büyükdere Spor Kulübü’nü önümüzdeki sezonda başarıya doğru koşturacaklarını ifade eden Büyükdere Spor Kulübü Mücahit Menekşe, “Büyükdere’de kulübümüzü yönetimim ve tüm oyuncu kadromuzla gelecekte güzel başarılara taşıyacağız. Bu formaları Büyükdere Spor Kulübü’müze katkılarıyla kazandıran Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Lale Tunç’a teşekkür ediyorum. Ayrıca kulübümüz için hazırlanan formalara emek veren, “Şampiyon takımların formacısı” sloganıyla güzel işler çıkaran Acil Forma’nın sahibi Aydın Özdemir’den aldık. Çok güzel iş çıkarmış kendisine Büyükdere Spor Kulübü olarak teşekkür ediyor ve emeklerine sağlık diyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.