Daçka, Sarıyer’i çağırıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Darüşşafaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde aldığı galibiyetlerle Sarıyer’i gururlandırmaya devam ediyor.

Sarıyer’i ülkemizde ve dünyada başarıyla temsil eden Darüşşafaka, 24 yaş ortalamalı kadrosu ve ortaya koyduğu mücadeleyle ‘Ligin En Keyifli Takımı’ olarak yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Almanya’da oynadığı MHP RiesenLudwigsburg deplasmanını gurbetçi vatandaşlarımızın yoğun desteğiyle 77-63 kazanarak Avrupa’da haftaya damgasını vuran Daçka, 4 Aralık Pazar günü Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynadığı Ayos Konyaspor maçını da 72-70 kazanarak ligde art arda dördüncü galibiyetine ulaştı. Süper Lig’de 8 maçta aldığı 5 galibiyetle maç eksiğine rağmen 4. Sırada yer alan Daçka, Şampiyonlar Ligi’nde de tur hesapları yapıyor.

Sarıyer’in takımı, Sarıyer’i bekliyor

Darüşşafaka, başarıyla ilerleyen sezon yolculuğunda ay boyunca birbirinden kritik üç maça daha çıkacak. BSL’nin 11. Haftasında Pınar Karşıyaka’yı Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda konuk etmeye hazırlanan Daçka, aynı hafta, 20 Aralık Salı Günü HapoelJerusalem’i Volkswagen Arena’da ağırlayacak.  Yeni yılın ilk günü TOFAŞ’la kozlarını paylaşmaya hazırlanan Yeşil-Siyahlı ekibin maçları için bilet satışları, Mobilet’in internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.