DAÇKA, Sarıyer’i tribüne çağırıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Play-In Serisi ikinci maçında 11 Ocak Çarşamba günü Benfica’yı ağırlamaya hazırlanan Darüşşafaka, kazanması halinde tur atlayacağı bu zorlu maçın heyecanını, coşkusunu ve eğlencesini Sarıyer halkı ile paylaşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta Portekiz’de oynadığı ilk maçı 89-76’lık skorla kazanarak seride 1-0 öne geçen Daçka, ikinci galibiyete ulaşarak Top-16’ya kalmayı hedeflediği bu kritik maçı 11 Ocak Çarşamba günü Volkswagen Arena’da oynayacak. Bilet satışları Mobilet internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinde devam eden karşılaşma, saat 20:00’de başlayacak.

Ernak: İkinci Maçı Dikkatli Oynamalıyız

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ilk sekiz hedefine kararlı adımlarla yürüyen Darüşşafaka’da Baş Antrenör Selçuk Ernak, Portekiz’de araladıkları Top-16 kapısını İstanbul’da açmak istediklerini söyledi. Sarıyer halkını ve tüm basketbol severleri bu coşkulu maçta tribüne davet eden Ernak, şu ifadelere yer verdi: ‘’Portekiz’de aldığımız galibiyetle aslında bir maçın ilk yarısını oynadık ve İstanbul’da da ikinci devreyi oynayacağız. Bu açıdan bu devreyi kazanmış olmak çok bir şey ifade etmiyor. İkinci devreyi iç sahada oynayacağız. Bu bir avantaj gibi gözükebilir; ama o kadar. Benfica’yı incelerseniz deplasmanda daha başarılı bir takım olduklarını görebilirsiniz. Bu yüzden bumaçta çok dikkatli oynamamız gerekiyor.’’

Her Kulvarda Hedefe Doğru

Darüşşafaka ayrıca Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde de ilk devreyi ilk sekiz takım arasında tamamlayarak Şubat ayında düzenlenecek Türkiye Kupası’na katılmanın hesaplarını yapıyor. 15 haftalık ilk devre maratonunun ilk 14 haftasına 7 galibiyet sığdırarak puan cetvelinin 7. Sırasına yerleşen Yeşil-Siyahlılar, 15 Ocak Pazar günü Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynayacağı Gaziantep Basketbol maçını da kazanarak kupa vizesini almaya çalışacak.

Her iki maçın da bilet satışı, Mobilet üzerinde devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.