Demir’den Sarıyer Spor Kulübü’ne ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Fatih Belediye Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Sarıyer Spor Kulübü’nü ziyaret ederek stadyumdaki çalışmaları yerinde gördü ve tesis binasını gezi.

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç ve kulüp yönetiminin ev sahipliğinde Sarıyer Spor Kulübü’nü ziyaret eden Eski Fatih Belediye Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, tesis binalarının yeniden yapılması ya da güçlendirerek içinin tekrar dekore edilmesi konusunda elinden gelen gayreti göstereceğini, geçmiş dönemde Fatih Belediye Başkanlığı görevini yaptığı sırada, Fatih Karagümrükspor’un tesislerini, kamp binalarını ve kulübe kira geliri getirecek birçok hizmete imza attığını ancak Sarıyer tesislerinin bu kadar atıl kalması Sarıyer Spor Kulübü gibi İstanbul’un en büyük 4. futbol takımı olan kulübe yakışmadığını belirterek bu konuda gerekli olan mercilerle irtibata geçerek elinden gelen her desteği vereceğini söyledi. Sarıyer Spor Kulübü’ne ziyarette AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe yönetimi de yer aldı.

“YAPILAN HİZMET SARIYERLİLERE”

Bunun üzerine Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç “Kulüplerin siyaset dışı bırakılması gerekiyor ve kulüp yönetiminin kim olduğu fark etmeksizin yapılan hizmet Sarıyerlileredir. Bu köklü markayı hiç kimsenin yıkmaya gücü yetmez. Biz ya da başkası herkes elini taşın altına koymalıdır. Elbet bir gün imkanlar olduğu halde bu hale getirenlerden Sarıyer halkı hesap soracaktır” açıklamasında bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.