Ferahevler fırtınası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferahevler-Mecidiyeköy: 3-1

1. Amatör Futbol Ligi 11.Grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren ve iyi bir kadro oluşumu gerçekleştiren Ferahevler aldığı sonuçlarla bu oluşumun meyvesini yemeye başladı. Temsilcimiz Ferahevler pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde en yakın rakiplerinden biri olan ve yıllardır Süper Amatör Ligde yer almış Mecidiyeköyspor’u maçın ilk yarısını tartışmalı bir penaltı ile geride tamamlamasına rağmen ikinci yarıda  bulduğu 3 golle 3-1 yenerek önemli bir virajı daha kayıpsız geçmesini bildi.

Ferahevler maç boyunca özellikle de mağlup durumdayken taraftarının büyük desteğini arkasına alarak güçlü bir geri dönüşe imza attı. Maça damgasını vuran bir diğer olay ise bu maçtan sonra oynanacak R. Kavağı-Cevizlispor maçına gelen R. Kavağı taraftarlarının semt dayanışması göstererek Ferahevler lehine destekte bulunmasıydı.. İlçemizin her alanda dayanışmaya, birlik ve beraberliğe ihtiyacı bulunmaktadır. Birlikten her zaman atalarımızın dediği gibi kuvvet doğmaktadır. Bu dayanışmaya sebebiyet veren R. Kavağı taraftarlarını tebrik ederim. Ferahevler, 22 Kasım 2023 çarşamba günü saat 12.00’de Kağıthane Yeşilce Spor Tesislerinde Sanayi Mahallesispora konuk olacak. Ferahevler’in rehavete girmediği  ve disiplinli şekilde devam ettiği sürece bu gruptan rahatlıkla Süper Amatör Lige yükseleceği kanaatindeyim. Çıksalın ve Vardar’ı en ciddi rakipler olarak görüyorum. Vardar son yıllarda pozitif futbol oynayan iyi bir kulüp. Çıksalın’da yılların Süper Amatör Lig gediklisi ve “Çık Çık Çıksalın” tezahüratları ile de iyi bir taraftar grubuna sahip bir kulüp.

Aksaray ve Mecidiyeköy’ü ise dikkatli olunmadığı takdirde puan kayıpları yaşatabilecek takımlar olarak görüyorum. Ferahevler önümüzdeki hafta sonu oynayacağı Cevatpaşaspor maçının uygun bir saat ve hava şartlarında olması durumunda stadyumda hatırı sayılır bir seyirci topluluğunun olacağını düşünüyorum.  Temsilcimize kutlar  başarılarının devamını dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.